2777
2789
عنوان

ماسک صورت

233 بازدید | 14 پست

صورتم افتاب سوخته شده چکار کنم. خشک شده پوستم. ی ماسک خوب و روشن کننده لطفا

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من امروز ماسک ماست و نشاسته زدم اینقدررررر سفید و نرم شده پوستم😍😀

برای افتاب سوختگی حنا خوبه ولی صورتت رنگ میگیره اگه تا فردا جایی نمیخوای بری بزار 

ماست و حنا هم میتونی بزاری 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

فقط الورا سریع درمان میکنه سوختگی رو چون خیلی مغذیه 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
لایه بردار بزن

لایه بردار ک داغون میکنه من جنوبم بدتر میشه

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
من امروز ماسک ماست و نشاسته زدم اینقدررررر سفید و نرم شده پوستم😍😀 برای افتاب سوختگی حنا خوبه ولی ...

شستنشون سخته واسه همین من نمیزارم حوصله ام نمیکشه اصلا   

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

چطوری درست کنم

اره خیلی سخت پاک شد دفعه بعد یه ربع قبل حموم میزارم اونجا راحتره شستنش

من امروز ماسک ماست و نشاسته زدم اینقدررررر سفید و نرم شده پوستم😍😀 برای افتاب سوختگی حنا خوبه ولی ...

اندازه هاش رو میگی عزیزم چقد باید باشه و چه مدت رو پوست بمونه؟

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..
اندازه هاش رو میگی عزیزم چقد باید باشه و چه مدت رو پوست بمونه؟

یه قاشق سرپر ماست زدم با نصف قاشق پودره نشاسته 

یه ربع موند شستم 

من ماستم محلی بود یکمم ترش شده بود واسه همین بهتر جواب داد بهتر از ماستای کارخونه ای بود