2789
عنوان

وزن گیری پسرم

214 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من پسرم ۹ ماهو ۹ روزشه.وقتی بدنیا اومد ۴کیلو ۶۰۰ گرم بود الان وزنش ۹ کیلو ۶۰۰ گرم مرکز بهداشت بردم نگفتن وزنش کمه ولی از وزنش راضی نبودن.ولی در کل پسرم خیلی بی اشتهاست شربت سندروس بهش میدم تازه یه کوچولو اشتها پیدا میکنه.خودم براش غذا درست میکنم چه با آب قلم چه با آب پای مرغ.تخم بلدرچینم بهش میدم..حریره بادام بهش میدم چند روزیم هست سرلاک گندم و خرما براش خریدم با این وجود زیاد وزن نمیگیره چون ۶ ماهگیش ۹ کیلو ۳۰۰ گرم بود الان که داره ده ماهگیو طی میکنه هنوز به وزن ده کیلو نرسیده.البته بنظرم شیر خودمم قوت نداره .الان میخواستم بپرسم چه کنم که هم شیرم قوت بگیره هم چه غذای به پسرم بدم که هم خوش اشتها بشه هم وزن بگیره؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه برای قوت گرفتن شیرت دیر هست وفایده نداره الان مقدا زیادی شیر میخورن و فعالیتشونم بیشتر هست از نوزادی اشتهای غذاشونم که دست مادر نیس 

شیرخشک دوست نداره؟

ماشاالله وزن تولدش عالی بوده

همسن پسر منه

شاید از دندوناشه که وزن نمیگیره..اینطور شنیدم من...میگن دندون اشتهای بچه رو میگیره

نمیدونم .ولی دوتا برادرزاده دارم هم سن پسرم وزن اولیشون از پسرم کمتر بوده ولی الان هر دو ده کیلو رد کردن 

تو که ماشالله همه چی بهش میدی...بیخیال همین که سالم باشه کافیه ...چاقی خوب نیست ...قطره و ویتامین ها ...

قربونت.میدونی چون وزن اولیش خوب بوده ولی الان لاغر بنظر میاد و اشتها نداره حرصم میده

قربونت.میدونی چون وزن اولیش خوب بوده ولی الان لاغر بنظر میاد و اشتها نداره حرصم میده

میدونم عزیزم خودمم مادرم .ولی بعدا به این رفتار و نگرانی الانت میخندی ...وقتی بزرگ شد و بهش گفتی کمتر بخور ...بچه خاهرم در حدی بی اشتها و لاغر بود که میگفتیم زنده نمیمونه الان خاهرم میخاد واسش رژیم بگیره ...بزرگ میشن خوب میشن در حد خودش بهش بده ...مگه واقعا خیلی کم بخوره که شربت اشتها واسش بگیری..

میدونم عزیزم خودمم مادرم .ولی بعدا به این رفتار و نگرانی الانت میخندی ...وقتی بزرگ شد و بهش گفتی کمت ...

میدونی اگه اصلا بهش شیر یا غذا ندم نمیگه شیر یا غذا میخوام حرف که نمیزنن منظورم اینه واسه شیر گریه نمیکنه گاه گاهی میبینی کار دارم کمی دیر بهش شیر یا غذا میدم وقتی هجوم میاره انوقت میفهمم چقدگرسنش بوده و چیزی نگفته تازه با شربت اشتها هم انجور که بخوای اشتها نداره ولی باز از هیچی بهتره