2777
2789

#الهی_آمین‍ 

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍ 

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش منم یه شوهر خوب چارشونه اقا قسمتم میشد ولی دیگه ۳۰ سالمم ۶ ماهش گذشت 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

سخته تنهایی؟

هم سخته هم عادت کردم هم همچنان نمیتونم کسی رو به زندگیم راه بدم تا وقتی که به دلم نشینه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

کسی هم دوست داری؟ یا دوست داشتی؟سنت ک هنوز خیلی مناسبه هنوز اول جوانی و زیبایی هستیمعلومه ک ازدواج م ...

این دلگرمی هارو ندین الکی دیگه واقن اگه قراره ازدواج کنه یکی دو سال فرصت داره خودم ۳۰ ام و میبینم خبری نیس

هم سخته هم عادت کردم هم همچنان نمیتونم کسی رو به زندگیم راه بدم تا وقتی که به دلم نشینه

میفهمم

تیکه کنایه اذیتت نمیکنه؟

لطفا برای ازدواجم با یک فرد مناسب  دعا کنید. 

کسی هم دوست داری؟ یا دوست داشتی؟سنت ک هنوز خیلی مناسبه هنوز اول جوانی و زیبایی هستیمعلومه ک ازدواج م ...

مسی نبوده تو زندگیم

شرایط خوبی ندارم اخه

از طرفی گرونیه

این دلگرمی هارو ندین الکی دیگه واقن اگه قراره ازدواج کنه یکی دو سال فرصت داره خودم ۳۰ ام و میبینم خب ...

حرف دلمو گفتی