2789
عنوان

انگیزه گرفتم 😂😁

105 بازدید | 9 پست

من تو راهنمایی کلن ماسک میزدم بیشتر واسه اینکه رفیقم ماسک میزد امسال اول دبیرستانم امروز رفتم مدرسه خوشحال نبودم که قراره آدمای سمی راهنمایی رو ببینم چون بیشترشون اومده بودن انسانی حسابی به خودم رسیده بودم خلاصه اون چند نفر که با هم نمی ساختیم منو دیدن  از دور دهنشون وا شد گفتن اوه فلانی من وقتی رسیدم نزدیک تر گفتم چخبر دهنش وا مونده بود از تعجب نمیدونست چی بگه آخه ماسک نزده بودم دیگه هم قرار نیست بزنم انگیزه گرفتم 🤣🤣🤣

نمیدونم شاید فکر نمیکرده انقدر زشت باشم 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا بر عکس  فکر نمی‌کنی حتما برای جذابیت دهنش وا مونده 

من هر آدم بد جنسی رو دیدم موقعی که ضد حال خورده دهنش باز مونده موقعی که خوشبحالش بوده میخندیده و مسخره بازی در میورده😉

پایان شب سیه سپید است 🌞 چشم به راه نور 🌧🌈☀️

چرا بر عکس فکر نمی‌کنی حتما برای جذابیت دهنش وا مونده من هر آدم بد جنسی رو دیدم موقعی که ضد حال خور ...

اینم میشه 😅

چون اگه بد بودم صدرصد با بغلیش می خندیدنن بهم 

چون دوستم نیستن که از خوبیم خوشحال بشن یا عیبمو مسخره نکنن

چرا بر عکس فکر نمی‌کنی حتما برای جذابیت دهنش وا مونده من هر آدم بد جنسی رو دیدم موقعی که ضد حال خور ...

من حتی سلامم نکردم گفتم چخبر پت پت کرد 

رفتم داخل کلاس 🤣🤣🤣

اینم میشه 😅چون اگه بد بودم صدرصد با بغلیش می خندیدنن بهم چون دوستم نیستن که از خوبیم خوشحال بشن یا ...

یه چیزی بهت بگم همیشه اعتماد به نفس داشته باشه حتی اگر احساس کردی فردی ازت بالاتر هستش هیچ وقت خودت رو دست کم نگیر و یه مورد که معجزه میکنه اینه که یه لبخند ملیح رو لبت داشته باش تو برخورد باهاشون اونها اینطور برداشت می‌کنند که چقدر  ریلکس و با اعتماد به نفس هستی و تو رو دیگه دست کم نمیگیرند

پایان شب سیه سپید است 🌞 چشم به راه نور 🌧🌈☀️

یه چیزی بهت بگم همیشه اعتماد به نفس داشته باشه حتی اگر احساس کردی فردی ازت بالاتر هستش هیچ وقت خودت ...

مرسی از راهنماییت 💖

بابام خبر داره من بهش گفتم این مدرسه منو فرستادی اینا چیزی بهم بگن گیسشونو میکنم دیگه راهنمایی نیست خرم از پل گذشته 🤣🤣