2777
2789
عنوان

خانما یک لحظه

119 بازدید | 18 پست

پدرشوهرم لاغره و 60 کیلوشه یک ماه و نیم پیش چکاپ کامل کرد هیچیش نبود به جز کم خونی مینور 

دیشب سرگیجه داشت خواهرشوهرم پیله کرد که این حتما چربی داره بره ازمایش اورژانسی چربی خون بده . 

اصلا چربی اورژانسی میدن?

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

چند شب پیش فشارش رفته بود بالا شده بود 17 . بعد اینا میگفتن نه بابا اشتباه شده اما من به شوهرم گفتم ببریمش درمونگاه خطرناکه شب هم هست .بردیمش و دارو داد بهش . حس میکنم یعنی میخواد بگه منم خیلی تو فکرمو اینا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سر گیجه از علامتای کم خونیه ها

بله عزیزم حق با شماست . اصلا خندم گرفت گفت حتما چربیشه 

قند نداره؟؟؟

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
خوب مگه دخترفکر باباش باشه بده

اگر فکر پدرشه ببرتش دکتر . دخترش 52 سالشه . دو هفته ی عید اومد پیش باباش اینا خونشون هم همینجاست هااا اما شوهرشو پسراشو ول کرد اومد اینجا . زمانی که پدرشوهر و مادرشوهرم عمل کردن که نه خودش نه پسراش هیچ کدوم نیومدن فقط بزور یه زنگی زد !!! اون موقع همش من بودمو شوهرم . اونشبی هم هی میگفت ولش کنین الکیه و اینا . حالا بخاطر یه سرگیجه نصف شبی میخواست شوهر منو بفرسته درمونگاه و اینا . میخوام ببینم هست همچین ازمایشی ? 

درضمن چكاپ بشن مسئله اي نداره

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
قند نداره؟؟؟

نه نداشته.  اما چند روزی قرصای اهنشو نخورده من فک کنم از کم خونیشه

اگر فکر پدرشه ببرتش دکتر . دخترش 52 سالشه . دو هفته ی عید اومد پیش باباش اینا خونشون هم همینجاست هاا ...

نه من تاحالا ندیدم

به لطف الهی من تمام مراحل آزمون قضاوت رو با موفقیت پشت سر میزارم و یه دادیار موفق میشم
درضمن چكاپ بشن مسئله اي نداره

ایشون چون شرکتی هستن کلا هر چندماه چکاپ کلی میشن . یک خط در میون هم دکتر و بیمارستانن. سابقه ی چربی نداشته . من ببرمش بگم ازمایش اورژانسی چربی بنویسین براش? خب نمیگه سابقه داشته ? 

بله عزیزم حق با شماست . اصلا خندم گرفت گفت حتما چربیشه 

نه سرگیجه هم کم خونی هم فشار بالأ و هم چربی . ممکنه هزارتا علامت باشه ما که دکتر نیستیم. منم تالاسمی مینور دارم

خدایا پناه بچه هام باش تا همیشه. آمین
ایشون چون شرکتی هستن کلا هر چندماه چکاپ کلی میشن . یک خط در میون هم دکتر و بیمارستانن. سابقه ی چربی ...

نه فقد بگين ازمايش كلي بنويسه

هم چربي توش هس

هم تري گليسيريد

هم ال دي ال

هم اچ دي ال

ایشون چون شرکتی هستن کلا هر چندماه چکاپ کلی میشن . یک خط در میون هم دکتر و بیمارستانن. سابقه ی چربی ...

ارژانس کلأ مینویسه کار نداره به اینکارا .بعد پدرشوهر شما سنش زیاد و هر مریضی ممکنه

خدایا پناه بچه هام باش تا همیشه. آمین