2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بدم از کنکور و عواملش میاد فقط به فکر پولن 

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖

الان یه آزمون قلمچی یا خیلی سبز 8 تومن درمیاد

خب یدفه قسطی کلاس با آزمون بردارید 9 تومن اونم تو سه قسط که میشه قسطی 3 تومن

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی

از تلگرام ببین فایل هاشو

از تلگرام نه تحلیل درستی میگیری نه رتبه درستی و نه تراز درستی و داخل جو رقابتی قرار نمیگیری متاسفانه و بعضی موقع ها پشت گوش میندازیم

میتونی پول پکیجش رو بدی و فقط از آزمونش استفاده کنی همش ۱۰ تومنه درحالی که قلمچی یه آزمون بخوای بری باید بیشتر از این هزینه کنی ، البته آنلاین هم میتونی دانلود کنی خودت بزنی

ازمون جدا نمیشه باید الماس رو بخری ک هم کلاس داره هم ازمون قیمتشم خیلی بهتره من قبلا فقط ازمون ماز رو نوشتم ۴ تومن شد اما الان ازمونا و کلاسا همش ۱۲ ۱۳ تومن

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

ازمون جدا نمیشه باید الماس رو بخری ک هم کلاس داره هم ازمون قیمتشم خیلی بهتره من قبلا فقط ازمون ماز ر ...

کلاس بکارم نمیاد موسسات جهشینو و تایتان والفا و تک درس حنیف تاملند گرفتم نیاز به ویدیو ندارم