2821
2789
عنوان

پولدار

91 بازدید | 6 پست

کسی که توسن ۶۰سالگی،۴۰۰میلیارد ثروت اندوخته باشه.جزوه طبقه ثروتمند حساب میشه؟یه پزشک متخصص خیلی معروف وحاذق میتون تااخر عمرش ۴۰۰میلیارد جمع کرده باشه؟

معلومه که بله

خانوم معلم آینده هستم ،ارشد تکواندو و یک زبان آموز هستم و سوارکار و قصد دارم زبان استانبولی ام یاد بگیرم🌸.یک عدد کنکوری هستم،برام دعاکن به آرزوهای قشنگم برسم💖«او قند روزهای تلخ من است»✨🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۴۰۰ میلیارد؟؟

خیلی کمه که

خداییش چطوری حساب میکنین؟

ایشون با ۲۰۰ میلیاردش هم ۲۰ تا خونه ۱۰ میلیاردی بخره، ماهی حداقل ۶۰۰ میلیون اجاره و سود داره ! (با سود پول رهن)

کمه، نه؟؟؟؟

تازه این سرمایه گذاری و درآمد عادی هست

نه سرمایه گذاری روی طلا و ....

تازه ۲۰۰ تاش هم مال خودش !

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

الان منظورتون این بود کم یا زیاد

جوابم واضحه

کسی که درآمد ماهیانه آش میتونه بین ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد باشه، قطعا کم نیست،پس پولدار حساب میشه

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

میشه بیاد منو بگیره لطفا؟😂😂 دوستمم میتونم بهش بدم من فقط میرم خونشون براشون لباس اتو میکنم

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز