صرفا درسی آره ولی از من میشنوی هیچوقت مسائل خانوادگیتو برای مشاورای مدرسه بازگو نکن، من یه بار این کارو کردم تا یک سال بعد از فارغ التحصیلیم هر رووووز واسه بچه های سالای قبل تعریف میکرد رازمو
دیگه سبزی فروش سر کوچه هم فهمیده بود
کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم. گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
افرین عزیزم واقعا بهت تبریک میگم یکی از ارزوهای من اینکه برگردم هفتم و جهشی بخونم به خودت افتخار کن
و اگه میدونی مشکلت درسیه با اون مطرح کن اگه نه برو میش مشاور بیرون مدرسه اونا بهترن. حیف توعه امسال سال مهمیه واست روی خودت سرمایه گداری کن و بهترین مشاورو بگیر اگر در توان حوانوادت هست