من بعضی وقتا که حوصلم سر میره با برنامه تیک تاک برای خودم دابسمش میگرفتم و هیچ کسسسس نمیدونست اینو که فیلم میگیرم و البته فقط تو گالریم بود نه جایی پست کرده بودم و نه کسی دیده بود یعنی نمیخواستم که کسی ببینه اینم بگم خب آهنگا واقعیتش از این عاشقونه ه و ایناا بود از اینایی که تو تیک تاکن
امروز نمیدونم از کجا مامانم اینارو فهمیده و انگاری که دیده یکم پیش باهم بحثمون شد و به روم اورد و منم خون تو رگام یخ زد میگفت دیدم اهنگ میخوندی و آهنگای فلان جور پرسیدم از کجا فهمیدی گفت "از گوشه اتاقت قبلا میدیدم" ولی من هندسفری میزدم تا صدا اهنگا نیاد بیرون این یعنی دروغ میگه مامانم این فیلمارو دیده اهنگاشو شنیده ، حتی تو یکی از فیلمام که موهامو فر کرده بودم داشت میگفت میری موهاتو فر میکنی فیلم میگیری یعنی اینا رو همه رو دیده
نمیدونید چه حالی بودم دوست داشتم زمین دهن وا کنه فقط برم توش یعنی از خجالت اب شدم میدونید دقیقا حس میکنم رفتم وسط کوچه شلوارمو کشیدم پایین باسنمو همه دیدن دقیقا یه همچین حسی دارم واقعا اونا شخصی ترین چیزام بود و واقعااااا نمیخواستم هیچ احدی بدونه الان واقعا خدا خدا میکنم فقط ندیده باشه فیلمارو فقط فهمیده باشه چون احساس میکنم داره یه دستی میزنه نمیدونم، دارم میمیرم از این حس بد
راهی هست بفهمم مامانم رفته تو گوشیم یانه احساس میکنم تو تایمی که مدرسه بودم رفته دیده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
گفتم بیام اینجا با شما صحبت کنم یکم حالم خوب شه یه چیزی بگین که من آروم بشم واقعا روم نمیشه تو رو مامانم نگاه کنم چون بعضی آهنگا حرفای زشتم داشت