2777
2789

من بعضی وقتا که حوصلم سر میره با برنامه تیک تاک برای خودم دابسمش میگرفتم و هیچ کسسسس نمیدونست اینو که فیلم میگیرم و البته فقط تو گالریم بود نه جایی پست کرده بودم و نه کسی دیده بود یعنی نمیخواستم که کسی ببینه اینم بگم خب آهنگا واقعیتش از این عاشقونه ه و ایناا بود از اینایی که تو تیک تاکن

امروز نمیدونم از کجا مامانم اینارو فهمیده  و انگاری که دیده یکم پیش باهم بحثمون شد و به روم اورد و منم خون تو رگام یخ زد میگفت دیدم اهنگ میخوندی و آهنگای فلان جور پرسیدم از کجا فهمیدی گفت "از گوشه اتاقت  قبلا میدیدم" ولی من هندسفری میزدم تا صدا اهنگا نیاد بیرون این یعنی دروغ میگه مامانم این فیلمارو دیده اهنگاشو شنیده ، حتی تو یکی از فیلمام که موهامو فر کرده بودم داشت میگفت میری موهاتو فر میکنی فیلم میگیری یعنی اینا رو همه رو دیده 

نمیدونید چه حالی بودم دوست داشتم زمین دهن وا کنه فقط برم توش یعنی از خجالت اب شدم میدونید دقیقا حس میکنم رفتم وسط کوچه شلوارمو کشیدم پایین باسنمو همه دیدن دقیقا یه همچین حسی دارم واقعا اونا شخصی ترین چیزام بود و واقعااااا نمیخواستم هیچ احدی بدونه الان واقعا خدا خدا میکنم فقط ندیده باشه فیلمارو فقط فهمیده باشه چون احساس میکنم داره یه دستی میزنه نمیدونم، دارم میمیرم از این حس بد

راهی هست بفهمم مامانم رفته تو گوشیم یانه احساس میکنم تو تایمی که مدرسه بودم رفته دیده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

گفتم بیام اینجا با شما صحبت کنم یکم حالم خوب شه یه چیزی بگین که من آروم بشم واقعا روم نمیشه تو رو مامانم نگاه کنم چون بعضی آهنگا حرفای زشتم داشت 

ی تمایل دخترونس برا چیییی اخه خجالت میکشی؟؟

من هرکیو میبینم گوشی هرکیو دیدم هزارتا از خودش دابسمش داره

خود من کلییی ارایش میکنم دابسمش میگیرم هرروز تو خونه جلو مامانم😐😐😐

واسه فیلم دابسمشم مگه آدم خجالت میکشه دختر؟

پس این بلاگرا چیکار میکنن که؟

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی تمایل دخترونس برا چیییی اخه خجالت میکشی؟؟من هرکیو میبینم گوشی هرکیو دیدم هزارتا از خودش دابسمش دار ...

میدونی آخه ما خانوادمون ... و بعد آهنگا حرفای بد داشت و عاشقونه بود واسه همین خجالت میکشم که الان مامانم نظرش به کل درباره من عوض میشه و اینکه مامانم برخورد کرد که اینا چیه این چه آهنگاییه و فلان واسه همین این حس بدو دارم

من نمیدونم چه آهنگ های هست 

ولی خیلی سخت نگیر اول اینکه تو جای نذاشتی برای خودت و دلت بوده 

دوم کار بدی که نکردی آخه 

سوم مامانم فهمیده باشه بهش بگو که برا دل خودم میگرفتم که حالم خوب بشه و دوس نداشتم تو بدونی 

واسه فیلم دابسمشم مگه آدم خجالت میکشه دختر؟پس این بلاگرا چیکار میکنن که؟

نمیدونی مامانم چجور برخورد کرد اخه ، خانوادمون رو این جور چیا خیلی حساسه و اینکه بعضی آهنگا خوب نبودن محتواشون رپ بودن

من نمیدونم چه آهنگ های هست ولی خیلی سخت نگیر اول اینکه تو جای نذاشتی برای خودت و دلت بوده دوم کار بد ...

آره بهش گفتم ولی بخاطر آهنگاش خجالت کشیدم میگفت این اهنگا چیه و اینا اصلا نمیدونست از این اهنگا گوش میدم

نمیدونی مامانم چجور برخورد کرد اخه ، خانوادمون رو این جور چیا خیلی حساسه و اینکه بعضی آهنگا خوب نبود ...

قانئش کن بگو  بچه های الان با شما خیلی فرق میکنن من که نباید مثل شما رفتار کنم نمیخوام تو رابطه برم که این کارم نکنم میخوان بگن امل و هیچی حالیش نمیشه

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

بهشم بگو درسته مادری ولی به حریم خصوصی من دست نزن و چیزایی که تو گوشیم دارم نگاه نکن گوشی یه چیز شخصیه یعنی چی که تو میای تو گالریم و نگاه میکنی ؟ 

بهشم بگو درسته مادری ولی به حریم خصوصی من دست نزن و چیزایی که تو گوشیم دارم نگاه نکن گوشی یه چیز شخص ...

اینو بهش بگم میگه بزارم هر کاری دوست داری بکنی، سرخود شدی

ولی من اصلا از اون ادمایی نیستم که بخوام یواشکی کاری کنم حتی رمز گوشیمم داده بودم که فکر نکنه کار یواشکی میکنم ولی انتظار نداشتم بره تو گالریمو نگاه کنه🫠

حالا میدونی سخت نگیر

نمیخوام سخت بگیرم ولی نمیدونم با این حس خجالت چیکار کنم چون خودم ذاتا ادم خجالتی هستم و بعد منو مامانم بچه مثبت میدونست ولی با دیدن اینا توسط مامانم اونم با اون آهنگا خیلی نظرش راجبم فرق میکنه و این باعث میشه احساس خجلی و شرم داشته باشم و خودشم به من میگفت خجالت نمیکشی این چه آهنگاییه و فلان بهمان