عکسای چندسال پیشمو داشتم نگاه میکردم چقد قبلا خوشگل تر بودم چقدر چهرم شاداب تر بوده چقد عکسای خوشگلی میگرفتم چرا الان هرچقدر عکس میگیرمزشتم چرا الان چهرم فرق کرده بنظرتون چون ۱۴ کیلو وزن اضاف کردم اینطوره؟؟لاغر کنم؟ من قبلمو میخوااااااام😭😭اصلا چهرم شاداب بوده پوستم چقدر خوب بوده انداممممم چقدر خوب بوده ای خدا چقد من بی ارادم نمیتونم رژیمبگیرم😭
امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بلاخره گذر عمر هم در نظر بگیرحرص و جوش می دونی چقدر خاندان شوهر حرص میدن مخصوصا اولاشولی چاقی هم به ...
من تازه بیست سالمه ولی خیلی خیلی خیلی زیاد حرص و جوش خوردم چندسال عمرمو پای ادم بی شرف حروم کردم چندسال غصه خوردم انقد گریه کردم تو این چندسال ک حد نداره الان حال روحیم خوب شده تازه چندماهه چاقی هم اصلا بم نمیاد هی گفتن چاق شو چاق شو ۵۲ کیلو بودم شدم ۶۵ تا ولی اصلا بهم نمیاد
امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂