2821
2789
عنوان

حق با کی هست

81 بازدید | 7 پست

سلام برادر شوهر من تازه ازدواج کرده یعنی یک سال هست عقد کرده چند ماه دیگه می‌خواد عروسی بگیره

خودش و خانمش با اینکه مذهبی هستند میگن برای کاهش هزینه (بهانه یا حالا هر چیزی) می‌خوان عروسی مختلط باشه مثل یک جشن دورهمی در تالار

از اون طرف پدر شوهرم و مادر شوهرم بسیار مخالف هستند چون اینطور مراسم‌ها با فرهنگشون جور نیست و میگن شما که خرج میوه و شیرینی و غذا رو باید بدید خوب سالن‌های جدا بگیرید

در مورد این قضیه برادر شوهرم نظر ممتنع داره یعنی براش فرقی نمی‌کنه

حالا قرار بود دیشب جاریم و برادر شوهرم بیان خونه مادر شوهرم اینا شام بخورن و من هم نمی‌دونستم که اونا قراره بیان

قصد داشتم برای کاری بریم یک سر خونه پدر شوهرم

تلفنی مادر شوهرم گفت برادر شوهرم اینا دارن میان خونمون می‌خوایم راجع به تالار هم باهاشون صحبت کنیم من با تعارف گفتم مزاحمتون نباشیم می‌خواین صحبت کنید مادر شوهرم گفت نی‌دونم چی بگم (یعنی مزاحمید) من بهم برخورد 

اول اینکه شما باشید ناراحت نمی‌شید؟

دوم اینکه خواسته پدر شوهرم منطقی نیست؟

راجب عروسی خود عروس داماد میدونن بقیه حق دخالت ندارن اکیدا میگم هیچ کس حق دخالت نداره چون شاید دلیلی دارن که نمیتونن بگن 

ولی راجب ناراحتی تو میتونست مادر شوهرت جمله بهتری بگه حق داری

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادی مادر شوهرت جوگیر شده حقم داری ناراحت بشی هرچند حرف خصوصی داشتن ولی این کارش زشته بود امیدوارم توام با روزی همینجوری بزنی تو برجکش

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁

حتما راحت نیستن گلم ..ولی بهم یکم بر میخورد چون شوهرم عروسی برادرشع و تو اینجور مسائل ما یک خوانواده هستیم .

سوال دومتم تصمیم پدر شوهرت کاملا منطقی هست 

وقتی می‌خوان خرج میوه و شیرینی و شام کنن همون بهتر که یک تالار و دو تا سالن مردانه و زنانه بگیرن

اولا اینکه هرچی در این بحثها نباشی، بسیار به نفعت هس چون خواه ناخواه یا خودتون، یه حرفهایی خواهید زد، یا پای شمارو هم باز میکنن داخل نظرهاشون، بعدا، یکی از طرفین تا همیشه ازتون شاکی خاهند شد که تو هم دخالت کردی اونموقع، من خودم در بحثهای مادرشوهر با پسراش، دخترش و... اصلا دلم نمیخواد شرکت کنم، اصلا نمیرم هرموقع تصمیم گیری در باره ی موضوعی داشته باشن، نظر پدر شوهرت یا جاری هم باز موضوعی نیس که به کسی ارتباط داشته باشه، هرکس خرج مراسم رو میذاره، اون هم باید تصمیم بگیره که چطور مراسمی برگزار کنه، از من به تو نصیحت، دم عروسی، به هیچکس هیچ نظری نده، یا در اون اطراف نپلک، هروقت دعوت شدی مراسم، عین مهمان برو و برگرد 

اولا اینکه هرچی در این بحثها نباشی، بسیار به نفعت هس چون خواه ناخواه یا خودتون، یه حرفهایی خواهید زد ...

مرسی عزیزم نظرت در مورد صحبت مادر شوهرم چیه؟

بهم گفتش که نمی‌دونم چی بگم یعنی مثلاً ما مزاحم هستیم مزاحم صحبت‌های خصوصیشون

مرسی عزیزم نظرت در مورد صحبت مادر شوهرم چیه؟بهم گفتش که نمی‌دونم چی بگم یعنی مثلاً ما مزاحم هستیم مز ...

گلم ببین خواسته راحت با طرف صحبت که جاریت میشه، حرفهاش رو بزنه، آخه در مورد موضوعی که به دو طرف ارتباط داشته باشه، نفر سوم کمی مزاحم به حساب میاد، من بودم از خدام هم بود که نرم، چون بعدا میگن فلان وقت تو هم دخالت کردی