2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم دو ساله نامزدم تاحالا خواهرشوهرم بهم زنگ نزده🤣

من با اینکه هیچ مشکلی با خونواده شوهر ندارم ولی کلا خونوادگی مدلشون اینه فقط به پسر زنگ میزنن حتی دعوتی و دورهمی زنانه باشه هم ب شوهرم زنگ میزنن ک من و خبردار کنن درسته اونا قصدی ندارن اما من چون خیلی حساسم نمیرم وقتایی ک ب خودم زنگ نزنن هرچی میگن ما کلا هممون همینیم میگم اوکی منم پس همینم شخصا بم زنگ نزنن نمیرم جایی

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

من با اینکه هیچ مشکلی با خونواده شوهر ندارم ولی کلا خونوادگی مدلشون اینه فقط به پسر زنگ میزنن حتی دع ...

منم مشکلی باهاشون ندارم ولی بهم زنگ نمیزنن 

حتی مثلا به شوهرم میگن تولد فلانیه خانمت هم دعوته بهش بگو مثلا مهمونی در حد چه لباسیه و ... 

ولی من میرم 

مدلشونه دیگه 

ته دلمم یه کم ناراحت میشم که به خودم نمیگن

هرچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند...

منم مشکلی باهاشون ندارم ولی بهم زنگ نمیزنن حتی مثلا به شوهرم میگن تولد فلانیه خانمت هم دعوته بهش بگو ...

آره اینام مدلشون همینه ولی من نمیرم چندبار ک نرفتم دیگه فهمیدن و دعوتیارو ب خودم زنگ میزنن اما احوال پرسیارو ب شوهرم

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉