2777
2789

پسری که واقعا از همه لحاظ عالی و همه چی تموم باشه ظاهری کاری و تحصیلی اخلاقی کلا تا الان صد در صد مطمئن باشین درگیر رابطه ای نبوده 

ولی این رو هم بدونید که خیلی از دخترا خواستن خودشون رو بهش نزدیک کنن و پسره اجازه نداده 

چه توی دانشگاه سرکار و محل کار پدرش

یا حتی دختر عمتون باید توی جمع دخترونتون بگه عجب چیزیه فلانی که توی فلان جا کار میکنه ولی از پسره مطمئن باشین و از درونش خبر داشته باشین میرین توی رابطه‌؟اینکه ممکنه دخترای فامیل یه علاقه ی دورادور داشته باشن اذیتتون نمیکنه😐

🤧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیرمحوصله دردسر و چک کردن ندارم

برای خودم نمیپرسم 

ولی پسره به دوستم گفته میتونی بیای روی دو تا پیج کاری و شخصیم وقتی بهش گفته دنبال این دردسرا نیستم و اذیتم میکنه 

🤧

اگه در حد خودم باشه بله باهاش میرم تو رابطه و چشم حسودای دور و اطرافمو درمیارم 😌😒

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

اگه در حد خودم باشه بله باهاش میرم تو رابطه و چشم حسودای دور و اطرافمو درمیارم 😌😒

برای خودم نمیپرسم آخه 

ولی دوستم واقعا خوشگله و اجتماعی خیلیم مهربون و دل پاکه برای همین پسره اومده سمتش 

پسره یکم بالاتره کلا از همه لحاظ

🤧

من با همچین کسی رفتم تو رابطه، به واسطه شغلش میشناختنش و کلی دختر دوروبرش بود راستشو بگم سخت میگذشت ...

وای دقیقا دوستم به خاطر همینا میگه دنبال استرس و نگرانی نیستم 

و اینم میدونه که دختر دایی پسره ۵ سال عاشقش بوده و پسره محل نذاشته و الان اون ازدواج کرده میگه نمیتونم 

🤧

برای خودم نمیپرسم آخه ولی دوستم واقعا خوشگله و اجتماعی خیلیم مهربون و دل پاکه برای همین پسره اومده س ...

خوب بهم میان دیگه. تو دخترا هیچ چیز به اندازه زیبایی ظاهری پسر رو جذب نمیکنه که دوست شمام خوشگله

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز.