2777
2789
عنوان

بچه های مدرسه

181 بازدید | 20 پست

قدر این روزاتونو بدونید ، 

من موقع مدرسه  ذوق لوازم تحریر رو داشتم می‌خریدم خیلی خوشم میومد از بوی مدادرنگی بوی جلد کتاب و خود کتاب ... یادش بخیر.

اما مشکلی که داشتم و دارم این بود که نمی‌تونستم یک خط از کتابهایی که با عشق جلدمیکردم رو بخونم. 

توی دفترم که تزیین میکردم،انشامو با صدای بلند بخونم.

لکنت داشتم و دارم.

خیلی سخته مسخره دوستان بشی و کسی دوستت نشه. 

به هرحال بازم شکر...

برای چیزایی که اهمیت نداره مثل . با کسی رفیق نشدم و چرا آرایش نمیذارن و چرا لباسامون گشاده و این چیزا ، 

خودتونو اذیت نکنید. موفق باشید دخترا🤚💚

من و دوستام هممون جدا افتادیم اعصابم خورده

هیچوقت از تاریکی نترس برن. قوی ترین درخت ها ریشه در تاریک ترین مکان های زمین دارن. تاریکی شنلت میشه، محافظت میشه، شیر مادرت میشه. تاریکی تو رو قوی میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنگ تفریح میبینین همو دیگه توی یک مدرسه اید؟

آره ولی طول میکشه همو پیدا کنیم و زنگ هم زود میزنن

آره

هیچوقت از تاریکی نترس برن. قوی ترین درخت ها ریشه در تاریک ترین مکان های زمین دارن. تاریکی شنلت میشه، محافظت میشه، شیر مادرت میشه. تاریکی تو رو قوی میکنه

یاد خودم افتادم عذا میگرفتیم‌ اینجوری ک میشد ،هرجور شده دوباره بساط اوباشمونو دور هم جمع میکردیم 😂� ...

اخه من فقط با اونا راحتم نمیتونم با کس دیگه ارتباط بگیرم باید بگم کلاسمون عوض کنن

درکت میکنم

بچه های کلاس جدیدمون هم خیلی شلوغ و از اون ددی آرتا و اکیپ دارها هستن حالم بهم میخوره

او اوه اینجوری بدتر حس غربت میکنی 🤣🤣🤣

اره من و دوستام مثبت هستیم طوری که من تو جمعممون منفی ترینشونم🫠

اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم

اره من و دوستام مثبت هستیم طوری که من تو جمعممون منفی ترینشونم🫠اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم

عزیزم از من ب تو نصیحت بچسب ب درس و مشقت رفیق واست نون و آب نمیشه ،من سر همین رفیق درس و مدرسه رو از دست دادم و الان پشیمونم

کانال روزمرگیمhttps://eitaa.com/zendegizahra