(Al chakin manan ) خواهرم اگر دنبال بحث و دعوا هستی برو خدا روزیتوجای دیگه بده ما اهل اینکارا👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻 نیستیم🧏🏻♀️🙂🙂🙂🙂 برا توضیحات بیشتر کپشنو بخون🙂🙂🙂🙂🙂(۱۹««««۱۴)
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
من فک کردم میاد روی مقنعم میزنه میرهدستشو هی میکشید روی باسنم😐 حالم بهم خورد 😭برا دخترا مون زیاد ...
دیگه از این فکرا نکن ، اون پسرا هم با رفتار بعضی دخترا دریده تر شدن، دختر اگر سنگین باشه هیچ احدی نمیتونه بهش چپ نگاه کنه
عزیزم به شما توهین نکردم به دل نگیری قطعا شما دختر با حیا و نجیبی هستید ولی من بعد بیشتر آگاه باشید🥰
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند