2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده 😭

215 بازدید | 14 پست

توی دانشگاه داشتم راه میرفتم یه آقایی از کنارم رد شد گفت روی مغنعه ات حشره هست گفت بیام بزنم بره گفتم آره 😐

اومد کلی دستشو زد ب بدنم هنوز حالم بده و اعصابم خورده 

باهاش دعوا کردم ولی دلم خنک نشد 😭

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همونجا باید میزدیش نصفش کنی بیخود کرده 🙁😠

(Al chakin manan ) خواهرم اگر دنبال بحث و دعوا هستی برو خدا روزیتوجای دیگه بده ما اهل اینکارا👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻 نیستیم🧏🏻♀️🙂🙂🙂🙂 برا توضیحات بیشتر کپشنو بخون🙂🙂🙂🙂🙂(۱۹««««۱۴)

از همون اول که گفته میخوای بیام بزنم معلومه چه لاشی بوده 

بعد تو همینجور وایسادی تا خوب عشقو حالشو کنه ؟

اصلا خودت نمیتونستی حشره رو بزنی ؟

خب عزیزمن نباید همچین چیزاییو قبول کنین

وقتی میگیم چارچوب بزارین همینه

عاشق خوابم 🦥💜

خودتون قبول کردید بعدشم ناراحتی

حشره بوده دیگه افعی که نبوده 😐😏

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

خودتون قبول کردید بعدشم ناراحتیحشره بوده دیگه افعی که نبوده 😐😏

من فک کردم میاد روی مقنعم میزنه می‌ره

دستشو هی میکشید روی باسنم😐 

حالم بهم خورد 😭

برا دخترا مون زیاد پیش اومده گفتن عکسشو بگیرین بفرستین توی گروه ولی من نگرفتم کلا شوکه شده بودم 

من فک کردم میاد روی مقنعم میزنه می‌رهدستشو هی میکشید روی باسنم😐 حالم بهم خورد 😭برا دخترا مون زیاد ...

دیگه از این فکرا نکن ، اون پسرا هم با رفتار بعضی دخترا دریده تر شدن، دختر اگر سنگین باشه هیچ احدی نمیتونه بهش چپ نگاه کنه

عزیزم به شما توهین نکردم به دل نگیری قطعا شما دختر با حیا و نجیبی هستید ولی من بعد بیشتر آگاه باشید🥰

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

من خیلی خرم یبار دیگه ام همین مورد برام پیش اومد ولی شوکه میشم و نمی‌دونم باید چیکار کنم خیلی آدم سا ...

طرف خیلی بی‌شعور و بی خانواده بوده مشکل از تو نیست گلم

قد بلند عامل بد بختی🥲

دیگه از این فکرا نکن ، اون پسرا هم با رفتار بعضی دخترا دریده تر شدن، دختر اگر سنگین باشه هیچ احدی نم ...

من حتی نگاهم بهش نکردم داشتم میرفتم حرم پوششم هم اوکی بود 

دیگه  سنگین بودن چجوریه