2777
2789
عنوان

عمر آقای وحید خراسانی

118 بازدید | 7 پست

خیلی زیاده اول فکر کردم اشتباه دیدم

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

کی هست؟

روحانی

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم متولد۱۲۹۹ هستن

آره ۱۰۵ سالشونه

علمای بزرگ مثل ایشون مایه‌ی برکت و منشأ خیر برای تمام مسلمانانند. ان‌شاءالله سلامت و برقرار باشند.

پیامبر خدا صلی الله علیه و آله: 

مرگ عالم مصیبتی جبران ناپذیر و رخنه‌ای بسته ناشدنی است. او ستاره‌ای است که غروب می کند. مرگ یک قبیله آسان‌تر از مرگ یک عالم است.