2777
2789

دانشجو هستش میگم درستو که تا ۲سال دیگه تموم کردی بیا نامزدی کنیم تا یک سال بعدم عقد تا بخوان وام ازدواج بدن که خیلی اونم دوسالی میگذره بعد عروسی.

میگه تو بچگونه فکر میکنی تمام هرینه های از خاستگاری تا عروسی و بعدشم خونه و زندگی میاره که من اینطوری نمیتونم پا پیش بزارم جلو تازه بعد دانشگاه میخوام برم سربازی

میگم خب باشه بیا تموم کنیم من که نمیتونم اینطوری هی بمونم تا سالیان سال میگه عع چون پول ندارم و میگم فعلا نمیتونم بیام جلو میخوای ولم کنی و....

نمیفهمم واقعا چیکار کنم میترسم بهترین سال های عمرمو بزارم و بعد ولم کنه و یا اخرش نشه و از همین الان باید بفکر باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رک گفته شرایط ازدواج ندارم اگه برای سرگرمی میخوای بمون ولی دنبال ازدواج دنبال ایشون نباش صد در صد تلف کردن عمرته 

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

تا وقتی یه پسر شغل مناسب نداشت و نمی تونست یه خونه فراهم کنه ابدا باهاش نمون چون واقعیت و منطق میگه که وقتی نتونه سالی یه بار ببرمت سفر یا برات خرید کنه یا همیشه حسرت یا سری چیزها رو داشته باشی نابود میشی

2790
2778
2791
2779
2792