2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من ده سالشه و داره

الان نیازه داشته باشن ولی اینکه چجور ازش استفاده کنن مهمه،پسرم با من بیاد بیرون گوشی نمیاره خودش کلاس میره میبره تا تماس بگیرم باهاش ،از سرگرمی هاشم روزی بیشتر از یکی دو ساعت استفاده نمیکنه 

پسر من 5سالشه از دو سالگی یه گوشی برا خودش داشته ..چون داشته الان براش عادی شده هول نمیزنه برا گوشی .شاید روزی کلا یک ساعت با گوشیش بازی کنه 

همه چیو از اول برای بچه عادی کنید ک هول نزنه برا چیزی 

پسر من 5سالشه از دو سالگی یه گوشی برا خودش داشته ..چون داشته الان براش عادی شده هول نمیزنه برا گوشی ...

موافقم  ،کاری که خودم انجام دادم و آگاه کردم که چیا مناسبه و چیا براش مناسب نیست و واقعا هم خدارو شکر تا الان خوب پیش رفته

موافقم ،کاری که خودم انجام دادم و آگاه کردم که چیا مناسبه و چیا براش مناسب نیست و واقعا هم خدارو شک ...

اره منم راضیم .جاریم ب زور گوشی میده ب بچش اونم یا زار میزنه یا همش سرش تو گوشیه .هرکیو میبینه گوشیشو مبگیره اینستا میبینه انگار ولع داره

پسر من انقد براش عادیه ک خودم یه وقتا گوشیو مبدم سرگرم بشه 

اره منم راضیم .جاریم ب زور گوشی میده ب بچش اونم یا زار میزنه یا همش سرش تو گوشیه .هرکیو میبینه گوشیش ...

دیگه بخوایم نخوایم داریم تو عصر موبایل و تکنولوژی زندگی می‌کنیم نمیتونم از اینها دورش کنم اتفاقا راضیم

پسر من ماشالله از لحاظ اطلاعات عمومی تو زمینه برق و فیزیک عالیه در حد یه نخبه باور کن همشم دنبال این چیزاس تو گوشی ،آزمایش و برق و ...

میترسم حسرت گوشی بمونه رودلش منم میگم زوده ولی خودش دوست داره

عزیزم اصلا همچین حرفی نزن تو بخاطر خودش براش نمی گیری بذار از گوشی خودت یا باباش استفاده کنه 

من بچه هام ۱۳ پسرو۱۰ دخترساله هستن بهشون گفتم تا ۱۸ سالگی گوشی نمی خرم از گوشی من یا بابا استفاده کنید یه دونه گوشی ساده گرفتم برا تو خونه یه وقت تنها باشن بهم زنگ بزنن