2777
2789
عنوان

شوهرم نمیذاره هیچ عروسی بریم

237 بازدید | 16 پست

عروسی دوستام ، عروسی دوستاش هیچ کودومو نمیذاره برم و نمیاد و خودشم منو نمیبره .

خودش خانوادش خیلی اذیتش کردن پولشو بالا کشیدن نتونست برام عروسی بگیره ولی من اصلا تو دلم نمونده چون جشن عقد خیلی خوبی داشتم و تو همون جشن عقدم لباس عروس پوشیدم و بهترین سالن شهرمون رفتم ارایشگاه و یه باغ خوب جشن گرفتیم چیزی تو دلم نمونده .

اما شوهرم میگه من حس بدی میکنم ، حس بی عرضه بودن به خودم دارم ، حس میکنم نتونستم تو رو خوشبخت کنم ، تو از همه ی زن های دوستام خوشگلتری ، بعد تو رو ببرم  اونا رو تو لباس عروس بهت نشون بدم اعصابم خورد میشه 😑 من بهش میگم بابا من تو دلم نمونده بیخیال شو اون دیگه گذشت بیا از الانمون لذت ببریم نمیشه که کلا عروسی نریم 😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخیییی چه دل نازکه 🥺 بگو من خوشبختم، ولی اگه منو عروسی نبری حس بدبختی بهم دست میده 🤣🤣

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اره مثل فیله 😥 چون فیل ها احساساتی ترین حیواناته جنگلن و هیکل درشتی دارن ، شوهرمم هیکلش درشته و مثل ...

اوووخییی🥺

.سایش همیشه بالاسرت عزیزم🌸💚

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است

بگو الان دیر نشده عروسی بگیر

اخه خودمم دوس ندارم عروسی بگیره .

خونه ش رو که ننه ‌ش بالا کشیده و الان با کلی نقشه میخواد پس بگیره .

فعلا مستاجریم تا خونه ش  رو پس بگیره .

ترجیح میدم همون پول رو طلا پس انداز کنیم با این شرایط