2821
2789
عنوان

لیزر بکینی

137 بازدید | 9 پست

هر بار میبینم یکی از لیزر بکینی زگیل گرفته به بارم‌ یکی از نزدیکان خودم بود ایندفعه هم تو اینستا دیدم طرف مجبور شد رحمشو تخلیه‌ کنه بدبخت ۲۳ سالش بود مجردم بود

وای منم خیلی دوست دارم برم ولی میترسم یکی هم از این که نکنه لیزر روی تخمک ها اثر بزاره

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه عجیب چون کسی از لیزر که هم سرش شخصیه هم ضدعفونی میشه زگیل نمیگیره

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

هر جایی نباید رفت انجام داد 

باید اگر رولی هستش سرش سلفون کشیده بشه 

اگر شاتی هست سری مخصوص خودتون استفاده بشه 

زیر اندازتون باید عوض بشه 

از اپراتور بخواین قبل انجام کارتون الکل بزنه به دستش 

اول که زگیل اینطوری منتقل نمیشه، یعنی به این راحتی

چندتا مقاله معتبر بخونین

بعد هم اینکه سری یکبار مصرف گذاشتن واسه همین چیزا دیگه , هم سری هم محافظ که خودشون می‌پیچن و هم ضدعفونی قبل از شروع به کار، دیگه چیزی نمیمونه

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

اول که زگیل اینطوری منتقل نمیشه، یعنی به این راحتیچندتا مقاله معتبر بخونینبعد هم اینکه سری یکبار مصر ...

اره منم اطلاعات دارم راجبش چشم میدونم ۹۹ درصد از رابطه جنسی منتقل میشه

اخه واسه یکی از نزدیکانم پیش اومد که از جیک و پوکش خبر دارم

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز