2777
2789

خالم همسایمونه

پسرش ۴ سالشه

دیروز باش دزد بازی کردم👺

الان پروپرو اومده میگ بام دزد بازی و ماشین بازی نکنی فردا مهدکودک نمیرم👺 

به خالمم گفتم گفت وا خب چیه باش بازی کن ادا ادم بزرگارو چرا در میاری...ودف👺💔 یعنی مادر و پسر هردو پرووووو

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ حوصله ای داری واقعا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

👺💔یبار بش رو دادمممم

نبایدمیدادی ولی خب دیگ دیره

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

۱۸

عزیزم ☺️ می‌ترسم امروزم باهاش بازی کنی، دیگه کلاً نذارنش مهد، بگن برو خونه خاله باهات بازی کنن 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...