2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اصلا نميخوام چيزي بگم، بگم بكن يا نكن، قطعا در حدي اذيت ميشي كه تصميم گرفتي خطرات و سختيش رو به جون بخري

اما تازگي تجربه يه خانمي رو خوندم و اگر بخوني منصرف ميشه

تازه توي مهد اين جراحي هم اينكارو كرده بود، آسياي شرقي

اما از ١٠٠ تا يكيش به مشكل ميخوره و تا آخر عمر بايد با عوارضش بجنگي

و اينطوري ام نيست كه از ١٤٠ بشي ١٧٠

هر بار ٤فقط -٣ سانت و هر بار يك سال درگيري 

عاخه تاج خوشبختی گذاشتن سر قد بلندا روانی ام برم قدم و عمل کنم🙄 اوکی خوشگله ولی ن در حد عمل

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

عاخه تاج خوشبختی گذاشتن سر قد بلندا روانی ام برم قدم و عمل کنم🙄 اوکی خوشگله ولی ن در حد عمل

قد بلند خوشبختی نمیاره ولی قدم خیلی کوتاهه همه منو بچه میبینن

متدگلوتالر داینامیک بهتره 

سنت چقدره؟ اگه زیر۲۱ سال هستی ی روش هست خیلی موثره تا ۱۵سانت افزایش قد داره 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
۱۵ سالمه ولی صفحات رشد بسته شده

نه مطمئنا بسته نشده، این روش اتفاقا ی نفر که قدش کوتاه بود رو تو همین ۱۵سالگی انجام داد ۱۵سانت به قدش اضافه شد 

برای اینکه مطمئنم جواب میگیری میخوام بهت بگم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
من اصلا نميخوام چيزي بگم، بگم بكن يا نكن، قطعا در حدي اذيت ميشي كه تصميم گرفتي خطرات و سختيش رو به ج ...

دکتر مطلبی زاده این عمل رو انجام میده کلیپ هاشو دیدم همه راضی بودن ولی نمیدونم شاید برای همه یک جور نباشه