اتفاقاً پول خیلی هم مهمه تو این دوره زمونه ، درسته عمر و مرگ دست خداست ولی خیلیا هم بیماریشون درمان میشده اما بخاطر فقر و جاهای دور افتاده نتونستن کاری انجام بدن ، همه مشکل دارن به نوعی تو زندگی ولی اینا اگه بلاگر نبودن از یه طرف هم مشکل بی پولی داشتن ، بالاخره یه پشتوانه مالی دارن که دلشون بهش گرم باشه
اصلا دوست ندارم بلاگر باشم اگه تمام ثروت دنیا رو هم بهم بدن حتی!
آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
مثلا بلاگر هست که بچش فوت کرده یا پدر و مادرش یا همسرش اینا هم بنظرت حسرت داشتن عزیزانشون رو ندارن؟ خب اینم یه راهیه برای جذب بقیه که بگن ما همه چیمون عالیه
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت