2777
2789

هیچکدام از سن دوسالگی کارتون زبان اصلی بگذار ببینه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

اگه خودت و شوهرت زبان بلدین 

میشه دو زبانه شد

اگه ن بیخیالش

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه خودمون بلد نیستیم که

خب نمیشه نتیجه مطلوب گرفت 

چون باید باهاش صحبت کنید

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

من داداشم مهد دو زبانه رفت نمیدونم سه سالش بود یا دو نیم 

خیلی خوب بود

قشنگ و راحت همه ی رنگ ها شکل ها و همه چیو میدونست اختلالی با فارسی هم نداشت اما متاسفانه باهاش توی خونه صحبت نکردیم

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

نه خودمون بلد نیستیم که

پس باید ادامه بدی و اصلا رهاش نکنی یادش میره

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

آخه الان میگن بچه زیر ۶ سال که میتونه راحت با آموزش یاد بگیره و خیلیا هم نتیجه میگن گرفتن

یاد ک میگیره بله 

ولی فلسفه بچه دو زبانه یچیز دیگه اس 

نهایت تا ۴ سالگی 

آره بچم الان دو سالشه، دنبال یه روش خوب و‌مطمئنم

کلاس ببرید 

با همین مهد دوزبانه اونقدری یاد میگیره که بتونه مکالمه کنه؟ اگه ادامه بده

اره همون ۶ ماه اول قشنگ کلمه کلمه هارو میگه و جملات کوتاه