2777
2789

هیچکدام از سن دوسالگی کارتون زبان اصلی بگذار ببینه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

اگه خودت و شوهرت زبان بلدین 

میشه دو زبانه شد

اگه ن بیخیالش

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خودمون بلد نیستیم که

خب نمیشه نتیجه مطلوب گرفت 

چون باید باهاش صحبت کنید

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

من داداشم مهد دو زبانه رفت نمیدونم سه سالش بود یا دو نیم 

خیلی خوب بود

قشنگ و راحت همه ی رنگ ها شکل ها و همه چیو میدونست اختلالی با فارسی هم نداشت اما متاسفانه باهاش توی خونه صحبت نکردیم

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

نه خودمون بلد نیستیم که

پس باید ادامه بدی و اصلا رهاش نکنی یادش میره

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

آخه الان میگن بچه زیر ۶ سال که میتونه راحت با آموزش یاد بگیره و خیلیا هم نتیجه میگن گرفتن

یاد ک میگیره بله 

ولی فلسفه بچه دو زبانه یچیز دیگه اس 

نهایت تا ۴ سالگی 

آره بچم الان دو سالشه، دنبال یه روش خوب و‌مطمئنم

کلاس ببرید 

با همین مهد دوزبانه اونقدری یاد میگیره که بتونه مکالمه کنه؟ اگه ادامه بده

اره همون ۶ ماه اول قشنگ کلمه کلمه هارو میگه و جملات کوتاه