2821
2789
عنوان

رابطه لانگ🫠❓

274 بازدید | 12 پست

بچه چطوری رابطه لانگ تحمل میکنید بعد مثلا هر چند وقت یکبار همو میبینن؟؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

من هیچوقت نمیبینمش خوب نی میخام کات کنم

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

من هیچوقت نمیبینمش خوب نی میخام کات کنم

چقدر بد💔🫠راهی ندارید همو ببینید؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر بد💔🫠راهی ندارید همو ببینید؟

باید بیاد خاستگاری فقط همین یه راه هست

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

۴ و نیم ساله باهمیم بعد ۴ سال همدیگه رو دیدیم جدیدا ماهی یبار می‌بینیم همو

ای جانممم پایداررر

خدایش چطورییی 4 سال تحمل کردید:))

باید بیاد خاستگاری فقط همین یه راه هست

انشالله که خوشبخت بشید

به سختی واقعا...و تازه اول سختیامونه و قراره بره سربازی ۲ سال...بعد اون ببینیم خدا چی میخواد

الهیی عزیزم انشالله که خوشبخت ترین بشین🥹🤍✨

من یه روز شوهرمو نبینم خوابم نمیبره

الهیی عزیزم😂🥹