2777
2789
عنوان

بچها من زشتم

87 بازدید | 10 پست

ولی تو خیابون یا با فرم مدرسه هم حتی خیلی بهم نگاه میکنن خیلی خجالت میکشم مخصوصا خانوما همه چپ چپ بهم نگاه میکنن 

بخاطر این موضوع خیلی اعتماد به نفسم گرفته شده خیلیییی هر لحظه احساس زشتی دارم 😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان درستو بخون من دبیرستانی بودم همه یه طوری غیر مستقیم همینو می گفتن...الان هر بار می رم دانشکده ی ...

برای دعا کن خیلی ناراحتم 

منم درسم خوبه اما از قیافه منو میکوبن 😔

نصف کلاس بهم محل نمیزارن  

خوب اگه زشتی چرا داری نظرخواهی می‌کنی از ما؟؟

من نگفتم که بگین خوشگلم یا زشتم فقط گفتم این مشکل دارم که آدما با نگاهشان اذیت می‌کنن من نظر خواهی نکردم که گلم🥲

برای دعا کن خیلی ناراحتم منم درسم خوبه اما از قیافه منو میکوبن 😔 نصف کلاس بهم محل نمیزارن

چه اهمیتی داره...شل کن...

اعتماد به نفس داشته باش و برای پولدار شدن از همین الان بجنگ

پولدار و باسواد که باشی هیچ کی حق نداره بگه بالای چشمت ابروعه....اصلا ناخودآگاه همه می پرستنت...

من نگفتم که بگین خوشگلم یا زشتم فقط گفتم این مشکل دارم که آدما با نگاهشان اذیت می‌کنن من نظر خواهی ن ...

هیچکس مطلقا زشت نیست

باور کن خیلی ها عاشقت بودن بدون اینکه خودت بفهمی

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

برای دعا کن خیلی ناراحتم منم درسم خوبه اما از قیافه منو میکوبن 😔 نصف کلاس بهم محل نمیزارن

قیافه رو ول کن بچسب به تیپ تیپت که خفن باشه و خوشتیپ باشی کسی کاری بع قیافه نداره آراسته باش