2777
2789
عنوان

شکم بعد از زایمان

267 بازدید | 28 پست

بچه ها سلام، من بیشتر از یه ساله که زایمان کردم، سزارین.

شکمم هنوز بزرگه کوچیک نشده هرکی میبینه منو میپرسه بارداری، خیلی اذیت میشم، البته ناگفته نمونه بچم شیر خودمو میخوره رژیم نمیتونم بگیرم هم شیرم کم میشه هم احساس ضعف

چیکار کنم شکمم بره توو واقعا ناراحت میشم میپرسن بارداری

شماها چیکار کردین؟

وا خاهر جز ورزش مگه چیزی هس برااب کردنش؟بعدم من ک بچه ندارم شکمم میادجلوواک یروزورزش نکنم راستی هوازی عالیه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه شکمت رو بعد زایمان نبستی؟ 

مثلا یک ماه بعدش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ورزش کن عزیزم 

باغذات آب نخور

نوشابه و دلستر نخور 

غذاهای نفاخ نخور 

بین غذا حرف نزن 

تند تند غذا نخور 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

وای ۶ ماه زیاده لعنتی انگار زره جنگیه 😐😐

من چهار ماه شبانه روز بستم فقط واسه حموم درآوردم خیلی سخت بود اوایل بعدش عادت کردم نمی‌بستم نمی‌تونستم انقد بستم کن شل شد بعدش رفتم یکی دیگه سایز کوچیک خریدم ولی دیگه نبستم