2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حدودی ولی نه کاملا

دختر عمم خیلی رو شوهرش کار کرده . شوهرش مثل موم تو دستاشه . اختیار دست دختر عممه و بعد عروسی که کار پسره بهتر شد همه چیز براش فراهم کرد. خیلی زرنگه و زبون داره . همه کاری از دستش بر میاد 

دختر عمم خیلی رو شوهرش کار کرده . شوهرش مثل موم تو دستاشه . اختیار دست دختر عممه و بعد عروسی که کار ...

اون پسرقبلا از خانوادش یادگرفته که اینجوری شده وگرنه نمیشد

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

اون پسرقبلا از خانوادش یادگرفته که اینجوری شده وگرنه نمیشد

نمیدونم شاید. نمیدونم چیکار کنم شوهرم بیشتر بیاد سمتم چون ۳ تا خواهر داره. هر روز بهشون زنگ میزنه خوبه؟

نمیدونم شاید. نمیدونم چیکار کنم شوهرم بیشتر بیاد سمتم چون ۳ تا خواهر داره. هر روز بهشون زنگ میزنه خو ...

من اصلا سراین چیزا حساس نیستم 

یکم لوندی کن براش وقتی تنها هستین دیگه لوند وعشوه توذات همه خانوماهست

من اصلا سراین چیزا حساس نیستم یکم لوندی کن براش وقتی تنها هستین دیگه لوند وعشوه توذات همه خانوماهست

میگم تو زندگیمون تاثیر نذاره. به قول شما لوندی و نازو عشوه تاثیر داره  

دقیقا. چه قشنگ حرف می‌زنید. آدم اروم میشه😍

انشالله   بعد چند سال که از زندگی   قشنگت   گزشت  و به  گزشته   برمیگردی   و  یاد    این  روزها   میفتی   و به قشنگی  خاطراتی   که   برات   اتفاق   افتاده   فکر  میکنی   ی  حال   خوبی   بهت   دست   میده  که    نگو     درست مثل خودم که  الان  دارم     به  شما   میگم    یاد   خاطرات خوب  خودم   درست   در   همین   زمانی که  شما    درش  قرار   داری    میفتم    و   میبینم  چه روزهای  خوبی  بود  ب دوز  از   مشکلات  ریز  و درشت    زندگی     ولی  اینو بدون    بهترین  دوران  رو   داری   سپری  میکنی

انشالله بعد چند سال که از زندگی قشنگت گزشت و به گزشته برمیگردی و یاد این روزها می ...

ممنونم عزیزم . واقعه دوران شیرینیه. انشالله بهترین ها براتون اتفاق بیوفته😍

میگم تو زندگیمون تاثیر نذاره. به قول شما لوندی و نازو عشوه تاثیر داره

اصلا حساسیتتو نشون نده ولی وقتی تنها هستین با یکم عشوه بهش بگو وقتی خودمونیم خیلی خوشم تمام توجهت به من باشه هیچ کاری انجام ندی 

ببین ماهم وقتی پیشه همیم شده به خانوادش بزنگه ومنم به مامانم میزنم وهیچکدوم حساس نیستیم

اصلا حساسیتتو نشون نده ولی وقتی تنها هستین با یکم عشوه بهش بگو وقتی خودمونیم خیلی خوشم تمام توجهت به ...

زنگ زدن اشکال نداره ولی خب به همشون هر روز کمی آزار دهنده. اینکه کجا میریم و چیکار میکنیم و که نباید بدونن.