2777
2789
ای وای چه شانسی😂

والا بخدا دیروز بهش زنگ زدم حالشو پرسیدم بهش گفتم دیشب خوب بود درد نداری گفت چی میگی اخه پریود شدم منم زدم زیر خنده گفتم اخییی بیچاره دامادمون تا۴روز باید تو خماریش بمونه 

گفت اره اتفاقا همین بهش گفتم باید فعلا تو خماری بمونی ولی گفت اشکال نداره همین میتونم بعد۹سال بغلت کنم بخوابم خیلی خوبه راضیم

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره واقعا. سعی خودمو میکنم😬😅

ببین خارج  از    بحث  شوخی  اینو  واقعا  میگم   به خودت مسلط باش  و  استرس ندلشته  باش   ببین   برا  همه  ما  اتفاق افتاده   و   طبیعیه     خونسرد   و  راحت

ببین خارج از بحث شوخی اینو واقعا میگم به خودت مسلط باش و استرس ندلشته باش ببین برا ...

این استرس کارو خراب میکنه. آدم ذهنش باید اروم باشه تا بهش خوشبگذره و خاطره خوبی بشه

چجوری بگم پول میخوام. اولا سخته . مثلا اگه نداشت چی . یه موقع هم باید درک کرد

شوهری که خودش درک داشته باشه شعور داشته باشه 

خودش باید ماهانه یه پولی بهت بده بدونه اینکه بگه 

قبل از عقد کلا کارتای خودش و مامانش دست من بود عقدم مردیم همینجوری بود اصلا یه بار نگفتم پول بده بهم الیته خب من ول خرجی هم‌نمیکردم زیاد اصلا چیزی نمی خریدم چرت و پرت باشه 

بعد اینکه عروسی کردیم خب یکم‌اوایل زندگی سختی. داره دیگه مثلا دیگه پول تو‌جیبی و اینا کمتر شده ولی خب باید زندگیو از اول ساخت...

باید رو خودم کار کنم. اونم گناه داره

ببین    اولا    عین   ثوابه    و     شیرین   و     وقتی  چیزیو  همه  میدونن  و خودشونم   ی   روز   تو  این   موقعیت بودن    پس   الان   نوبت   شماس   اینو   بدون   این لحظه  شاید   تا پایان عمرت  تو  ذهنت  بمونه   پس  خودت  کاری  کن   که   شیرین  باشه

شوهری که خودش درک داشته باشه شعور داشته باشه خودش باید ماهانه یه پولی بهت بده بدونه اینکه بگه قبل از ...

اره دقیقا. مرد وقتی ببینه زن درک میکنه بیشتر حواسش بهش هست ولی خب از اول به خرج کردن باید عادت کنن

الهی ۹ سال انتظار کشیدن😍. الهی که خوشبخت بشن

اره دیگه البته دخترخالم۱بار ازدواج کرده بود ولی جداشد

سراین خیلی حساسیت به خرج داد به خاطر همین۹سال دوست بودن

اره دقیقا. مرد وقتی ببینه زن درک میکنه بیشتر حواسش بهش هست ولی خب از اول به خرج کردن باید عادت کنن

اون دیگه باید مادرش عادتش بده نه زنشون

این استرس کارو خراب میکنه. آدم ذهنش باید اروم باشه تا بهش خوشبگذره و خاطره خوبی بشه

به  خدا  اصلا   سوای  شیرینی   و   خوش گزشتن   تو  این  مو قعیت      ی   خاطره   جاودانه    پس  خودت  باید   مدیریت   کنی   از همه لحاظ که   شبرین ترین   خاطره   زندگیتو    خلق  کنی     ببین   لحظه لحظش  هم  تو ذهن خودت  و  هم  همسرت  ثبت   میشه   من از همینجا بهت تبریک   میگم

کار خوبی کرد . سخت میشه اعتماد کرد

دقیقا خداروشکر که بهم رسیدم من دخترخالم خیلی دوست دارم خواهرم اقلا عاشقشم لیاقتش خوشبختی

البته دامادمون خیلی اقاس خانوادش هم خیلی خوبن حتی سرمهریه هیچ نظر ندادن گذاشتت به عهده خدشون