فکر کنم با شوهرت هم سر همین کتابه دعوات شده بود نه؟
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین من حس میکنم غیر مستقیم داری تبلیغ میکنی الان سرچ کردم همچین کتاب معروف و خاصی نیست با تیراژ به شدت پایین و نظرات کم 🦦 این راهش نیست عزیزدلم
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
ببین من حس میکنم غیر مستقیم داری تبلیغ میکنی الان سرچ کردم همچین کتاب معروف و خاصی نیست با تیراژ به ...
پولش که تو جیب من نمیره که بخوام تعریف کنم ازش یا تبلیغش رو کنم در همین نی نی سایت ده نفر رو دیدم دارن میگن که ربطی داره بعدشم کتابش یک هفته است اومده چون در ویکی نسل روشن دیدم