2777
2789
عنوان

پایه نهم

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 18 پست
عزیزم تو این رشته چی یاد میگیرید و اینکه آیا تحصیلات دانشگاهی هم داره

سال دهم اصول اولیه طراحی و نقاشی با گواش و طراحی اولیه مانکن و دوخت و الگوسازی دامن شلوار 

سال یازدهم طراحی لباس و گلدوزی و دوخت سیسمونی و دوخت لباس بچگانه و الگوسازی و دوخت انواع آستین و یقه

سال دوازدهم نقاشی با آبرنگ و مداد رنگی و جنسیت سازی لباس با ماژیک و دوخت لباس مجلسی دوخت لباس سنتی دوخت لباس عروس و کار با نرم افزار یعنی الگو سازی و طراحی با نرم افزار

البته ایناییکه گفتم برای طراحیدوخت تو شاخه فنی و حرفه ایه. من راجبه کار و دانش اطلاعی ندارم.

برای دانشگاهم یا با کنکور میشه رشته های هنری دیگه هم قبول شد یا اگه معدلتون بالای ۱۹ بود با شرط معدل یا همون سوابق تحصیلی میتونید تو یسری دانشگاهای دولتی یا غیردولتی ثبت نام کنید. رشته اشم فرقی نداره میتونه طراحیدوخت باشه یا طراحی لباس باشه یا طراحی پارچه طراحی جواهر طراحی صحنه...

من عاشق طراحی لباسم میترسم ظرفیتش پر شه

باید خیلی پیگیر باشی مثلا از بعد عید هنرستان مدنظرتو انتخاب کنی بعد با معاوناش یا مدیرش ارتباط بگیری بعد مثلا از اردیبهشت ماه ازشون بخوای اسمتو بنویسن تااا روزیکه ثبت نام شروع شه و ثبت نام شی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید