2777
2789
عنوان

پایه نهم

132 بازدید | 18 پست

من امسال پایه نهم هستم 

خیلی استرس دارم معدل سال هفتمم ۱۹ بود و هشتمم ۱۸/۱۴ 

میخوام برم رشته طراحی لباس 

اما میترسم افت داشته باشم 

نمیدونم با چه روشی اصلا شروع کنم درس خوندن.

من شبیه لبی ام که هیچوقت دیالوگ مورد علاقه اش رو ادا نکرد.من شبیه تمام نشدنهام..تنها انگیزه ام رقص جوهر روی انبوهی از کاغذهاست جوهر قلم من تکه ای از روحم است چه کسی به دنبال دیدن روح هاست؟!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وا معدلت برای این رشته خیلیم خوبه بابا اصلا شاگرد اول میشی اونجا

زیاد اطلاعاتی راجبش ندارم و فقط میخوام برم این رشته 

اما خیلی استرس دارم چون نهاییه.

من شبیه لبی ام که هیچوقت دیالوگ مورد علاقه اش رو ادا نکرد.من شبیه تمام نشدنهام..تنها انگیزه ام رقص جوهر روی انبوهی از کاغذهاست جوهر قلم من تکه ای از روحم است چه کسی به دنبال دیدن روح هاست؟!

من خودم نهم عمومی هارو تقلب میکردم آخرای سال شروع به خوندن کردم   ولی علوم ریاضی رو میخوندم از اول اول معدلم هم ۱۹.۸۰

ولی خب من شب امتحان خوندن بلد بودم ببین خودت چطوری هستی 

تو هنرستان رشته طراحی لباس نداریم فقط طراحیدوخته

هنرستان دوتا شاخه کار و دانش و فنی حرفه ای داره 

توی کار و دانش فقط خیاطی یاد میدن توی فنی حرفه ای هم طرتحی لباس و هم خیاطی

و اینکه منم رشته ام طراحیدوخته و معدل ۱۸ هم ثبت نام میکنن

اصلن استرس نداره فقط تلاش

یخورده ذهنم آشفتست امسال 

میترسم افت تحصیلی کنم و هرچی زحمت کشیدم به فنا بره

من خودم نهم عمومی هارو تقلب میکردم آخرای سال شروع به خوندن کردم ولی علوم ریاضی رو میخوندم از اول ا ...

خیلی هم عالی

منم نهمم😌

اللهم عجل لولیک الفرج 🦋خدایا نور رو برگردون ، رها شه مادرم ایران..🕊و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

تو هنرستان رشته طراحی لباس نداریم فقط طراحیدوختههنرستان دوتا شاخه کار و دانش و فنی حرفه ای داره توی ...

جدددیییی

اخه مشاور مدرسمون گفت صدم به صدم میان پایین و یه ظرفیتی داره

منم نهمم😌

جدیی موفق باشین

جدددییییاخه مشاور مدرسمون گفت صدم به صدم میان پایین و یه ظرفیتی داره

مشاوره منم همینو میگفت ولی هنرستانای دولتی زیاد سخت نمیگیرن... ما تو کلاسمون داشتیم کساییکه با معدل بیست اومدن و همینطور کساییکه با معدل ۱۷ و ۷۵ ثبت نام شدن... فقط یچیزی که هست ممکنه موقع ثبت نام اذیت کنن مثلا به معدل بیستای کلاس ما گفته بودن رشته طراحیدوختمون ظرفیتش پره بجاش گرافیک یا انیمیشن ثبت نام کنید که بچه ها ایگنور کردن و الان همون طراحیدوخت میخونن...

مشاوره منم همینو میگفت ولی هنرستانای دولتی زیاد سخت نمیگیرن... ما تو کلاسمون داشتیم کساییکه با معدل ...

من عاشق طراحی لباسم میترسم ظرفیتش پر شه