2777
2789
عنوان

تو این نی نی سایت کسی هست که

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 28 پست
نه زیاد از بدبختیات بزار و نه زیاد از خوشبختیات بگو هر چیزی اندازه داره اونقدر خوبشو گفتی بهت حسودی ...

یه چند نفرن که خیلیم کاربری فیک دارن اگه مثلا ازخوشیهای وزندگیت صحبت کردی حملههههه میکنن بهت بخداااااا دیدم دها باررررر

https://daigo.ir/secret/41700181532

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چیزا سلیقه ای هست

من شخصا این کار رو نمی کنم 

تو اینستام فقط کتابهایی که میخونم رو میذارم همین

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

خودت و تصمیمات را درگیر آدم ها می کنی. بعد که میذاری انتظار لایک و کامنت داری. بعد یکی کامنت نذاره. ...

من نه اینجور نیستم بخدا اصلا انتظار ندارم کامنت بزارن اما خب ی بدی داشت هروقت گذاشتم بعدش شل و کور شدیم چشم‌میزدن منم دیگه از رو نرفتم انقد گذاشتم از رو رفتن😂

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
خودت و تصمیمات را درگیر آدم ها می کنی. بعد که میذاری انتظار لایک و کامنت داری. بعد یکی کامنت نذاره. ...

شما بزار کامنتاتم ببند  کسی نظر نده تا ناراحت بشی برای من اصلا مهم نیست نظر بقیه تو مجازی

من نه اینجور نیستم بخدا اصلا انتظار ندارم کامنت بزارن اما خب ی بدی داشت هروقت گذاشتم بعدش شل و کور ش ...

من به چشم اعتقادی ندارم. ولی حاشیه های درونی و بیرونی خیلیه.عامل اضطراب ها و افسردگی است. 

روانشناس

عکس نوشته و کلیپ های غمگین شکست عشقی😊

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

ولله من چون همیشه از خوشیام وخوبیهای همسرم گفتم شدم خارتو چشم بعضیا که یه باند هستن وتاپیکامو به جنج ...

خب عزیزمن شما فیکی واگر نه کسی نمیگه چرا از خوشی عکس میذاری 

ولی فیک بودن خب ‌‌..

:)"...l'm not okey, l just learned how to hide it well

خب مگه نمیشه به خودش تبریک گفت ؟ چه لزومی داره استوری بذاریم ؟من تولد هیچ کسو استوری نمیکنم

شاید نمیشه تو روش گفت بعضیا استوری رو صلاح میدونن سلیقه ای دیگه گلم

شاید نمیشه تو روش گفت بعضیا استوری رو صلاح میدونن سلیقه ای دیگه گلم

خب دقیقا منم جواب خط آخر تاپیکتونو گفتم

کاملا سلیقه ای هست و من اصلا نمی‌پسندم 🥴😂

:)"...l'm not okey, l just learned how to hide it well