2777
2789
عنوان

مسابقه

48 بازدید | 7 پست

سلام دوستان .دخترم ۸سالشه تقریبا و ژیمناستیک کار می‌کنه ‌ دیروز مربیش گفت برای مسابقه کشوری انتخاب شد و باید برن تهران مسابقه. ولی مبلغ بالایی گفت برای یک مسابقه . حدود ۸.۹ تومن .

راستش این مبلغ برام بالاس بخورده و همسر گفته نمی‌خواد بره  .از اون طرفم دخترم  چند ماهه منتظر بوده که .بتونه بره مسابقه ..اصلا نمی‌دونم چکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت پس اندازی چیزی نداری ؟ به شوهرت بگی نصفشو من میدم بقیشو تو بده . یا اینکه اگه میتونی خودت همشو بده گناه داره بچه حسرتش بعدا به دلش میمونه . منم 7 سالگی مسابقات کشوری ژیمیناستیک رفتم و هنوز برام خاطرس :)

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

خودت پس اندازی چیزی نداری ؟ به شوهرت بگی نصفشو من میدم بقیشو تو بده . یا اینکه اگه میتونی خودت همشو ...

واقعا حرف  دخترم فقط مسابقه س.   از وقتی شنیده انتخاب شده کلی ذوق کرده 

کدوم مسابقه ۸ میلیون هزینه داره؟؟؟ نه بابا زنگ بزن فدراسیون بپرس

مربی میگه هزینه اتوبوس و محل اسکان و غذا و مسابقه ومدال و.......

ولی همسرم ملکه خیلی گرونه مگه یا شب میخواد هتل ۵ ستاره ببره