2777
2789
عنوان

کتاب تست قدیمی

69 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من پشت کنکوری انسانی هستم کتاب تستام مال ۱۴۰۰ هست  متن کتاب ها تغییری نکرده مشکل من با تست هاس گفتن تست ها مفهومی تر شده وه این کتاب ها به درد نمیخوره اینهم بگم من گزینه ۲ هم میرم ولی توان مالی انچنانی ندارم که برم کتاب هارو مجدد سال جدید بخرم  این کتاب ها ایا بدردم میخوره به مشکل بر نمیخورم؟

بنظرم عوض کن

سیستم از ۴۰۲ کلا عوض شده

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من تجربی ام از انسانی خیلی اطلاعی ندارم ولی اگه لپ تاپ داری میتونی با پی دی اف کتابا رو حل کنی ، مثلا ما زیست مون بود که هر سال عوض میشد فقط همونو چاپ جدید میگرفتیم ولی بقیه رو چاپ دوسال قبلم خود استادا میگفتن موردی نداره اما ۴۰۰ به نظرم خیلی قدیمیه

سلام 

من کتاب جامع ریاضی خ سبز رو قدیمی اش رو داشتم بعد دیدم که تو چاپ جدید نکات دیگه اضافه شده و درس نامه مفصل تر شده

مثلا برا فنون و فلسفه هم با توجه به کنکور اون سال نکات اضافه میکنن. 

ولی برا روان و جامعه فک نکنم مشکلی داشته باشه. میتونی فقط درسای با ضریب بالا رو کتاب جدید بگیری.

پیشنهاد میکنم که اقتصاد رو حتما چاپ جدید بگیری. کتاب تغییر کرده.