2777
2789

خوبه که😅

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اختلال در عملکرد غدد فوق کلیوی، بیماری آدیسون، استرس‌های طولانی‌مدت و برخی داروها باشد. کاهش  علاوه بر نشانه‌های بالینی، عوارض جسمی مانند اختلالات متابولیکی، مشکلات گوارشی، اختلال خواب و کاهش تراکم استخوان نیز دارد.

مال من ۱/۶ از ۱۱ هست۱۱نرمالشه

خوب الان چه مشکلی برات پیش اومده؟

مگه میشه تو ایت کشور باشی و کورتیزولت پایین باشه؟😅

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

اختلال در عملکرد غدد فوق کلیوی، بیماری آدیسون، استرس‌های طولانی‌مدت و برخی داروها باشد. کاهش علاوه ...

واقعا؟نمیدونستم....اسی که میگه من اضطراب شدید دارم پس چرا کورتیزولش پایینه؟

اختلال در عملکرد غدد فوق کلیوی، بیماری آدیسون، استرس‌های طولانی‌مدت و برخی داروها باشد. کاهش علاوه ...

دارم میمیرم یعنی اگر کلیدینیوم سی نباشه مردم

دکتر هم قرص کورتون نوشت هیچکی نمی‌ذاره بخورم

دارم میمیرم یعنی اگر کلیدینیوم سی نباشه مردمدکتر هم قرص کورتون نوشت هیچکی نمی‌ذاره بخورم

وا ینی چی هیشکی نمیذاره بخورم

برا چی میرید دکتر پس؟ که باز کار خودتون و بکنید؟؟

وا ینی چی هیشکی نمیذاره بخورمبرا چی میرید دکتر پس؟ که باز کار خودتون و بکنید؟؟

والا خواهرم گفت که بهترین دکتر تهران به من گفته من برای بدترین مریض هامم نمینویسم