2777
2789
عنوان

سن فرهنگیان چیشد 😔

195 بازدید | 20 پست

بخدا من دیدم طرف با لیسانس و با سن ۳۵-۴۰ساله که هیچی هم بلد نیست و لیسانس اش رو از دانشگاه ازاد که سر کلاس هم اصلا نرفته گرفته و تو ازمون استخدامی قبول شده ...سن اش اوکی هست و شایسته معلمی هست این شخص واقعا و نگران بازنشستگیش نیستین؟؟؟!اونوقت ما که سن مون ۲۵-۲۶ساله و میخوایم از طریق کنکور و راه درست بریم و درسش رو بخونیم میگن نه شما پیر هستین و شایستگی معلمی رو ندارین؟؟بخدا ماهم میتونیم بریم ازاد بخونیم با سن بالای۳۰سال و قبول بشیم اما میگیم واقعا درست نیست!!؟نمیدونم دیگه واقعا چی بگم فقط میدونم عدالت این نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رئیس دانشگاه ما ( فرهنگیانه) یه بار داشت سخنرانی میکرد مخالفت کرده بود

همین دیگه حالا دلیلشون چیه؟؟

میگن سنتون بالاست و نگران بازنشستگی ان!!!

مایی که سن مون زیر ۳۰سال هست سن مون زیاده یا اونایی که نزدیک۴۰سالشونه؟؟؟

چشونه واقعا؟؟؟

عزیزم به نظرم به فکر کنکور نباش و از الان برا استخدامی بخون دیگه اگه علاقه داری به معلمی چاره ای جز ...

بخدا اینا اصلا فکر عدالت آموزشی و دانش آموزای بدبختی نیستن که میرن زیر دست اینایی که هیچی بلد نیستن

همین دیگه حالا دلیلشون چیه؟؟میگن سنتون بالاست و نگران بازنشستگی ان!!!مایی که سن مون زیر ۳۰سال هست سن ...

فقط اونایی که ۴۰ سالشونه خیلی زور داره

من خودم از نزدیک موقع آزمون گرفتن ماده ۲۸ رفتم

طرف میگف من دخترم کنکوریه و دوماد دارم و تروخدا بزا تقلب کنم

یکیشون میگف اصلا رشته لیسانسم یه چی دیگه بوده و هیچ ربطی به معلمی نداره یه کاری واسم بکن

خب تو که نمیخواستی یا نمیتونستی نمیومدی

فقط اونایی که ۴۰ سالشونه خیلی زور دارهمن خودم از نزدیک موقع آزمون گرفتن ماده ۲۸ رفتمطرف میگف من دختر ...

بخدا همشون همینجوری ان من خیلیا رو دیدم که رشته شون تو دانشگاه چیزی دیگه بوده قبول شده الانم سرکلاسه؟؟

این یارو چی بلده به بچه ها یاد بده؟؟

یه خانم هم رشته دانشگااش یه چی دیگه بوده آزمون داده الان دبیر زبان هست!!!

بخدا همش رو‌دارم راست میگم از اطرافیان خودمونه 

اونی که چهل سالشه بدبخت نتونسته تا این مدت بخاطر وضع بد استخدامی استخدام شه بعدهم کلی مشکل افتصادی دارن اکثرا دهه شصتن دیگه  ی آزمون یکسان برگزار شده شما باید بیستر میخوندی

هنوز فرصت داری اما به این فکر کن اونی که ۳۵- ۴۰ سال داره خیلی دیگه فرصت نداره بنده خدا چکار کنه؟ به ...

شما خودتون راضی هستین کسی که۳۵-۴۰سالشه و هیچی هم بلد نیست بیاد معلم بچه تون بشه؟؟؟

تازه تا ۷۰سالگی باید بره سرکار تا بازنشسته بشه!!!

من کاری به این ندارم مایی که سن مون زیر۳۰سال هست دنبال عدالتیم فقط میخوایم سن فرهنگیان رو۳۰سال کنن ماهم بتونیم بخونیم

اونی که چهل سالشه بدبخت نتونسته تا این مدت بخاطر وضع بد استخدامی استخدام شه بعدهم کلی مشکل افتصادی د ...

خانم من۲۵سالمه و لیسانس ندارم قرار شده بود سن کنکور فرهنگیان رو که ۲۴بود ۳۰سال کنن من منظورم اون هست

وهمش مخالفاش میگن نه سنتون زیاده و اینا بنظرت سن اونایی که استخدامی میدن و قبول میشن خوبه ما سن مون زیاده؟؟؟

اونی که چهل سالشه بدبخت نتونسته تا این مدت بخاطر وضع بد استخدامی استخدام شه بعدهم کلی مشکل افتصادی د ...

خب اینی که شما میگی دهه شصت هست کی بازنشسته اش کنن میتونه تا۷۰سال بره سرکار؟؟؟