2821
2789
عنوان

مدرسه

124 بازدید | 8 پست

دیروز ذوق داشتیم که قراره بریم مدرسه دم ظهری مدیر پیام داد که از شنبه بیایید یعنی بی نظمی شون از همین جا معلوم شد ضمنا شهریه رو هم برای هرکس یه قیمت گفته واقعا اعتمادم سلب شد و ناراحتم اصلا به دلم نمیشینه این رفتارها مقداری شهریه و هزینه‌ یونیفرم رو هم دادم نمی‌دونم چکار کنم راهکار دارید ؟

چه مدرسه ای هستی؟؟

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی برنامگی ایراد داره هنوز شروع نشده این همه بی نظمی ؟اینا چی میخوان یاد بچه بدن؟

به خواهرم گفتم دوران ابتدایی به بچه ت گیر نده . بزار راحت باشه . فقط نمره قبولی گرفت کافیه . انرژی شو بزاره برای بعد از دبستان ‌. همین کارو کرد . خواهر زاده م اون اوایل فقط شیطنت میکرد . حتی دو بار از مدرسه اخراجش کردن چون با بچه ها همه ش دعوا میکرد . درس هم نمیخوند . کلاس هفتم بهش گیر دادیم که دیگه باید درس بخونی . الآن نمونه دولتی قبول شده . درسش هم ماشالا خیلی خوبه . بچه رو راحت بزارید که این انرژی رو بعدا لازم داره . 

یه نصیحت براتون دارم که همین نصیحتو یه روزی به خواهرم کردم و تنها نصیحتی بود که گوس داد . گفتم دوران ...

عزیزم درسته خب کلی هم ذوق داشتیم برا امروز برنامه چیده بودیم بچه م خیلی ناراحت شد و اینکه مدرسه شهریه رو به هرکس متفاوت گفته ناراحتم که چرا این همه دو رویی دارن

عزیزم درسته خب کلی هم ذوق داشتیم برا امروز برنامه چیده بودیم بچه م خیلی ناراحت شد و اینکه مدرسه شهری ...

اینا هر چقدر بتونن از مردم پول میگیرن . دولت میگه ما هیچی بودجه نداریم . قانون هم گفته مدارس رایگان باشه . ما جلوی دوربین و خبرنگارها میگیم کسی حق نداره یک ریال شهریه بگیره ولی شما بگیرید . مدیر رو مجبور میکنن بگیره . مدیر هم که میبینه چقدر بی قانونه میگه بزار بیشتر بگیرم برای خودمم بردارم . آشکارا شده یه فساد و دزدی . 

2824
2823
2791
2779
2792