2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام به قیمت نیست به مدل استفاده است 

لپتاپ دانشجویی که برای پاورپوینت پایان نامه ، اینترنت گردی و فیلم دیدن باشه قدرت سخت افزاری کمی داره و ارزون تره

لپتاپی که بشه بازی کرد، بشه طراحی فتوشاپ کرد بشه تدوین کلیپ کرد سخت افزار قوی تری میخواد و هزینه بیشتر

گیم رو نمیدونمولی برای کار مک بوک بگیر مرگ نداره اگه از باطریش درست استفاده کنی تا ۱۰ سال کار میکنه ...

مکبوک زمانی خوب بود که برندهای دیگه ضعیف بودن باطری خوبی نداشتن الان لپتاپ من لنوو باطری لیتیوم یونی مثل گوشی موبایل داره که پلمپ داخلشه تا ۸ ساعت هم کار میکنه 🤣 مثل گوشی موبایل ! من مکبوک داشتم ولی مک سیستمی نیست که به درد بخوره خیلی محدودیت داره نرم افزاراش سخت پیدا میشه خیلی دردسرهای دیگه داره

مکبوک زمانی خوب بود که برندهای دیگه ضعیف بودن باطری خوبی نداشتن الان لپتاپ من لنوو باطری لیتیوم یونی ...

نمیدونم 

من الان مک داره قشنگ ۲ روز کار میکنه برام و راضی بودم من

سلام به قیمت نیست به مدل استفاده است لپتاپ دانشجویی که برای پاورپوینت پایان نامه ، اینترنت گردی و فی ...

برند های ای سِر acer 

ایسوس asus

لنوو Lenovo

سونی sony

لپ تاپ های خوبی هستن ولی از نظر قیمتی لپ تاپ های لنوو از همشون مقرون به صرفه تره

پس لپتاپ ها هم از نظر برند و کارخونه قیمت بندی میشن

هم دوباره از نظر میزان سخت افزار و کارایی قیمت بندی میشن