میدونید منظورم اون نیست منظورم این هست دیگه به هیچی باور ندارم نه به خودم نه به خدا به هیچ کس دیگه ه ...
خب اتفاقا همون مرگ انگیزه است دیگه با مرگ که زندگی تموم نمیشه باید جواب کارایی که کردیم پس بدیم حالا فکر کن بتونی کاری کنی تو این دنیا بمونه مثلا یه جاابسرد کن بذاری هر کی تشنه اب خنک بخوره میگه خدا خیرش بده یا کارای اینجوری تو کتاب من دیگر ما نوشته بود راجع به روانشناسیه میگفت دختری که مثل شما هدفی نداشت به ایشون مراجعه کرده بود گفته بود بهش گفتم فقط یه چیز زندگی تو تغییر میده با دست خودت به بقیه کمک کنی مثلا غذا درست کن ببر جاهای محروم بده دستشون یا لوازم التحریر بخر بچه ای که نداره ببر با دست خودت بده بهش گفت بعد یکسال اومدواسه تشکر میگفت اینقدر حالم خوب شده که نگو
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
برای جواب دادن به کارها طبق کدوم دین بریم ؟ از بین همه دین ها؟کدومش درسته موندم واقعا؟
کامل ترین دین اسلامه دیگه ادیان دیگه همشون قبل اسلام بودن و برای مردم خودشون
اسلام اخرینشه اگر راجع بهش تحقیق کنی بهش میرسی واقعا چون خودم تو این زمینه خیلی تحقیق کردم و ادیان و مذاهبرو میخوندم حتی مقاله نوشتم دو تا که خیلی اون زمان سرش تحقیق میکردم
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تو چه موضوعی من کتاب تربیتی همون من دیگر ما که 7 جلده رو میخونم البته برای تربیت فرزنده ولی وقتی خوندمش انگار به درد خودمم خیلی میخورد چون واسه تربیت بچه اول باید خودمونو تغییر بدیم