2777
2789
عنوان

هدفی ندارم هیچی

142 بازدید | 23 پست

هیچ هدفی ندارم هیچی نه مذهب نه تلاش نه عشق 

اصلا چرا خدا مارو اینجوری ساخت که چی خب ؟؟؟

واقعا بازیه همش 

خسته شدم از روزای تکراری و اینکه که چی شه هدفی ندارم هیچی 

درس میخونم ولی نه اونقدر توی دانشگاه غیرانتفاعی هستم رشته زیست سلولی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از تاپیک های تو منی که خواننده ام ناامید میشم وای بحال اینکه تو هعی با تکرار به خودت تلقین می‌کنی 

قدرت کلمات دست کم نگیر ، برای هدف های ته ذهنت بجنگ اینجا تاپیک زدن بهت امید و انگیزه نمی‌ده تو بازیگر نقش اول زندگی ات هستی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بشین فکر کن هدف تعیین کن از هدف های کوچیک مثلاً باشگاه همین دانشگاه یک هدف که داری انجام میدی از بلن ...

میدونید منظورم اون نیست 

منظورم این هست دیگه به هیچی باور ندارم نه به خودم نه به خدا به هیچ کس 

دیگه همه چیز بی اهمیت شده برام 

بی خیال 

با خودم میگم آخرش مرگه دیگه 

خب افسرده ای درمان کن خداوند همیشه هست

خدارو قبول دارم 

هست 

ولی اینکه کاری کنم 

با نکنم چه فایده ای داره واقعا 

اینکه ورزش کنم خب که چی 

این که درس بخونم خب که چی؟

دوست دارم یک‌جایی تنها باشم خیلی تنها فقط سکوت باشه وفکر کنم همین جوری از فکر کردن وتنها بودن خوشم میاد دوست دارم تنها باشم 

میدونید منظورم اون نیست منظورم این هست دیگه به هیچی باور ندارم نه به خودم نه به خدا به هیچ کس دیگه ه ...

خب اتفاقا همون مرگ انگیزه است دیگه با مرگ که زندگی تموم نمیشه باید جواب کارایی که کردیم پس بدیم حالا فکر کن بتونی کاری کنی تو این دنیا بمونه مثلا یه جاابسرد کن بذاری هر کی تشنه اب خنک بخوره میگه خدا خیرش بده یا کارای اینجوری تو کتاب من دیگر ما نوشته بود راجع به روانشناسیه میگفت دختری که مثل شما هدفی نداشت به ایشون مراجعه کرده بود گفته بود بهش گفتم فقط یه چیز زندگی تو تغییر میده با دست خودت به بقیه کمک کنی مثلا غذا درست کن ببر جاهای محروم بده دستشون یا لوازم التحریر بخر بچه ای که نداره ببر با دست خودت بده بهش گفت بعد یکسال اومدواسه تشکر میگفت اینقدر حالم خوب شده که نگو

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب اتفاقا همون مرگ انگیزه است دیگه با مرگ که زندگی تموم نمیشه باید جواب کارایی که کردیم پس بدیم حالا ...

برای جواب دادن به کارها 

طبق کدوم دین بریم ؟ از بین همه دین ها؟

کدومش درسته موندم واقعا؟

برای جواب دادن به کارها طبق کدوم دین بریم ؟ از بین همه دین ها؟کدومش درسته موندم واقعا؟

کامل ترین دین اسلامه دیگه ادیان دیگه همشون قبل اسلام بودن و برای مردم خودشون 

اسلام اخرینشه اگر راجع بهش تحقیق کنی بهش میرسی واقعا چون خودم تو این زمینه خیلی تحقیق کردم و ادیان و مذاهبرو میخوندم حتی مقاله نوشتم دو تا که خیلی اون زمان سرش تحقیق میکردم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
کامل ترین دین اسلامه دیگه ادیان دیگه همشون قبل اسلام بودن و برای مردم خودشون اسلام اخرینشه اگر راجع ...

میدونید من خودم چادریم ولی به یه جایی رسیدم بیرون خانما رو که میبینم 

فقط یه سوال بهم میرسه 

که واقعا نمیدونم جوابش چیه اگر راست باشه واون دنیایی هم باشه 

پس الان بیشتر زنای جهان 

باید جواب پس بدن طبق این درسته؟

اسم کتاب هم میگید

تو چه موضوعی من کتاب تربیتی همون من دیگر ما که 7 جلده رو میخونم البته برای تربیت فرزنده ولی وقتی خوندمش انگار به درد خودمم خیلی میخورد چون واسه تربیت بچه اول باید خودمونو تغییر بدیم