2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آیدا و یاشار ، سجاد و یاسمن ، روژان و احسان ، مهیار و نازنین ، جاوید و یلدا

او اینا رو من اصلا نمیشناسم از اون گروه قبلی کی برنده شد

عزیزم ریپلای نکن من با استارتر صحبت می کنم🎀تو زندگیم اشتباه زیاد داشتمولی هیچوقت انقدر احمق نبودم که منتظر باشم آمریکا بیاد کشورم رو نجات بده🤦♀️ .. من یه دختر مانتویی و کم حجابمولی عاشق وطن عزیزم و رهبر مقتدرم هستم🇮🇷 ..#لبیک یا خامنه ای .. روح شهدای امنیت شاد انشاا.. شفیع ما باشند♥️

من اونجا چندشم شد طناز عربده زد شاااااهییییین ای کوفت شاهین درد شاهین

من همون یه تیکه رو دیدم که گفتم .

به نظرم خیلی افتضاح بود 

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

او اینا رو من اصلا نمیشناسم از اون گروه قبلی کی برنده شد

علی و زهرا برنده شدن ، امیر و سودا هم دوم بودن سودا داشت دق میکرد 

به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤

علی و زهرا برنده شدن ، امیر و سودا هم دوم بودن سودا داشت دق میکرد

طناز و شاهین تا اخر کاپل موندن؟؟

عزیزم ریپلای نکن من با استارتر صحبت می کنم🎀تو زندگیم اشتباه زیاد داشتمولی هیچوقت انقدر احمق نبودم که منتظر باشم آمریکا بیاد کشورم رو نجات بده🤦♀️ .. من یه دختر مانتویی و کم حجابمولی عاشق وطن عزیزم و رهبر مقتدرم هستم🇮🇷 ..#لبیک یا خامنه ای .. روح شهدای امنیت شاد انشاا.. شفیع ما باشند♥️

رفتم عکس جدیدو دیدمحس میکنم کلا کارشون استخدام لوستره تا بازیگر

چرا خوشگلن که از شاهرخ و عناز و سودا خوشگلترین اینا

اره به هوای پول 😂 شاهین هم ابروش رفت هم یه نون خور اضافی افتاد گردنش

میگفتن سودا و امیرحسین کات میکنن پس تااخر موندن

اره به هوای پول 😂 شاهین هم ابروش رفت هم یه نون خور اضافی افتاد گردنش

ماهرخ و دکتر و میلاد چی

میگفتن سودا و امیرحسین کات میکنن پس تااخر موندن

اره تو برنامه تا اخر موندن ، بعد برنامه سودا امیر و ول کرد رفت با مهراد رل زد 

ماهرخ و دکتر و میلاد چی

ماهرخ و دکتر همون قسمت اخر بعد فینال اون پشت دعواشون شد 😂

میلاد هم با اکس شاهین محدثه رل زده بودن ، قسمت ۹۹ معلوم شد به بچه ها گفته که ۳۰ هزارتا بدین من محدثه رو راضی میکنم بهتون رای بده ، کلا یدونه رای هم نیووردن 

بعد برنامه هم پژمان ماهرخ و ول کرد ، طناز هم رفت تو مصاحبه گفت که ماهرخ میدونست پژمان رل داره هم دکتر زد بهش هم طناز 

ماهرخ و دکتر همون قسمت اخر بعد فینال اون پشت دعواشون شد 😂میلاد هم با اکس شاهین محدثه رل زده بودن ، ...

خیلی برنامه مسخره ایهه خداراشکر که ندیدم

ممنون از اینکه تعریف کردی برام