2777
2789
عنوان

لباس مجلسی

194 بازدید | 21 پست

خانوما شما لباس مجلسی سنگین ک دارین و دیگ استفاده نمیکنید و چیکار میکنید؟ بنظرتون سایتی چیزی هست ک بزارمش برای فروش؟ کامل نوعه یک بار پوشیدمش و کار شدس

تودیوار میزارن ولی کلا بخوای بفروشی ازت کم میخرن

اگر توشهر بزرگی هستی به مزون فروشیا بگو برات میفروشن

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمت کم میخرن ن؟ اخه ۱۵ تمن گرفتمش کمه کم ۱۰ تا ۸ تمن و ک باید بفروشم خیلی نازه:)

درواقعیت کسی ک دنبال لباس دست دوم بره این قیمت نمیخره😢

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
عه قیمت کم یعنی چق‌د

8 تومن 10 تومن نمیخرن یهو میگن 2 3 تومن ک اصلا ارزش نداره لباس مزونی رو اینجوری بفروشی

اخه کار شدس خیلی سنگینه از بالا تا پایین سنگه

آره متوجه شدم لباستون قیمتی هست

حالا دیوار بزار شانستو امتحان کن

8 تومن 10 تومن نمیخرن یهو میگن 2 3 تومن ک اصلا ارزش نداره لباس مزونی رو اینجوری بفروشی

خیلی دو سع تمن کمه میگم سنگینه لباسم دنبالع داره مشکی کامل سنگ گنی هم هست ک فرم بدن و ساعت شنی میکنه

تو اینستا دیدم یه بار که براتون عکس و فیلمشو میزارن و میفروشن

اره یک بار گذاشتم ولی زیاد پیام نمیدادن مردا فقط واس اذیت کردن پیام میدادن با اینک پست لباسم از بقیه لباساهم بیشتر ویوخوردع بود

نمیخرند من هم به لباس در همین حد قیمت خریدم باورت میشه دو تومان زدم بازم می‌گفتند زیاده ولی من در کل می‌بخشم😂حوصله ندارم بفروشم اگه کسی احتیاج داشته باشه میدم به اون همیشه چند تا پلاستیک چیزهای میدم بقیه همه هم تو و عالی هست ولی یا دل ام زده یا سایزم دیگه نیست 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐