2777
2789
عنوان

استرس فردا رو دارم

316 بازدید | 33 پست

من معلمم....ولی امسال برای اولین بار تدریس درس ورزش و برداشتم آمادگی جسمانی خوبی دارم و تا حدودی ورزشکارم ولی میترسم نتونم از پسش بر بیام....شماها یادتونه معلم ورزش چیکارا میکرد سر کلاس خیلی مهارت داشت و توانا بود؟.....یه کم دلداری لازم دارم 

من استرسام امروز بعد ظهر تموم شدددد

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا ما هرچی معلم ورزش داشتیم چاق و چله و تنبل بودن فقط از بچه ها ب زور کار میکشیدن 😂😂

سخت نگیر 😁

زمانه عجیبی ست... برخی مردم امام گذشته را عاشقند، نه امام حاضر را! میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند! اما، امام حاضر را باید فرمان برند... فحش اگر بدهند، ازادی بیان است، جواب اگر بدهی بی فرهنگی است! سوالی اگر بکنند ازاد اندیشند، سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید! تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقت اند، جواب اگر بدهی دروغگویی! مسخره ات بکنند انتقاد است، جواب اگر بدهی بی جنبه ای! اگر تهدیدت کنند، دفاع کرده اند... اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبی!

ما توپ میداد بهمون میگفت بازی کنید

برای نمره ترم هم میگف شکم و شنا برید 😆😆

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂 

نه والا ما هرچی معلم ورزش داشتیم چاق و چله و تنبل بودن فقط از بچه ها ب زور کار میکشیدن 😂😂سخت نگیر ...

یعنی میگی استرس نداشته باشم....شوهرمم همینو میگه...میگه باهاشون بازی کن بهشون خوش میگذره کافیه دیگه

آخ چقدر بدم میومد از زنگای ورزش همیشه🙂💔

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||