2777
2789
عنوان

خوشکلا بیاید

87 بازدید | 16 پست

خانوما بهم یه نذر یا دعا یا ذکر معرفی کنید که سریع حاجتم رو بگیرم

مشکلم بصورت فوری هست ، لطفا چیزایی بگید که ازش حاجت سریع گرفتید ، نگید فلان چله و ...من چهل روز زمان ندارم

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خوندم خوشگلا باید برقصن خوشگلا باید برقصن😶😐🤣🤣🤣🤣🤣

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

نمک خیلیا جواب گرفتن ازش

نمیدونم چرا من حاجت نمی‌گیرم ازش ، هربار سر هرچی نذر کردم حل نشد ادا کنیم ، به دلمون موند نمک ببریم 

نمیدونم چرا من حاجت نمی‌گیرم ازش ، هربار سر هرچی نذر کردم حل نشد ادا کنیم ، به دلمون موند نمک ببریم

همیشه نذراتو قبل حاجت روایی انجام بدی بهتره

چون اون بزرگورا ب نذرما احتیاجی ندارن

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

اخییییی عزیزمممم شاید قسمت نبوده بخدا ب نفعتون بوده ک اتفاق نیفته بسپار ب خدا

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

هر ختم قران ی دعای مستجاب داره 

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

صدتا ایه قران بخون بعدش هفت بار یاالله بگو حاجتتو ازخدا بخوا

بسم ال...هم بعضیا میگن خودش ی آیست

همیشه نذراتو قبل حاجت روایی انجام بدی بهترهچون اون بزرگورا ب نذرما احتیاجی ندارن

خیلی نذرامو جلو جلو ادا کردم از نذر نون نیازمند گرفته تا قربانی و ...اما مشکلاتم گره خورده نمیشه 

صدتا ایه قران بخون بعدش هفت بار یاالله بگو حاجتتو ازخدا بخوابسم ال...هم بعضیا میگن خودش ی آیست

یعنی جواب میده ؟ 

خیلی نذرامو جلو جلو ادا کردم از نذر نون نیازمند گرفته تا قربانی و ...اما مشکلاتم گره خورده نمیشه

۶۰تا سوره یاسین بخون

میگن کن فیکون میکنه

روزی شش تا بخون

تا ده روزه تمومش کنی

شش تاش فکرکنم ۴۰دقیقه طول میکشه

اخییییی عزیزمممم شاید قسمت نبوده بخدا ب نفعتون بوده ک اتفاق نیفته بسپار ب خدا

سپردم به خدا ، یه مشکلم ۶ ماهه زندگیو ازم گرفته خواب و خوراکم گرفته حل هم نمیشه لعنتی 

یعنی جواب میده ؟

ان شاء الله ک‌جواب میده