2777
2789
عنوان

ریزش موی شدید

65 بازدید | 5 پست

سلام.من ب شدت و بدون مبالغه موهای پرپشتی داشتم...در حد عجیب غریب پرپشت بودن.ردساله شروع ب ریزش شدید کردن .ودیگ چیزی از اون موهای پرپشت باقی نمونده.تقریبا دارم کچل میشم.رشدشم عالی بود زود بلند میشد.رشدشم متوقف شده.آزمایش دادم.تیروئیدم کم کاره ک قرص میخورم براش.هزینه دکتر پوست هم ندارم.میشه راهنمایی کنین.۲۰ سالمه

همون تیروئید عامل ریزش موهاتونه 

غیر از تیروئید مشکلات هورمونی دیگ ای ندارین مثل بالا بودن هورمون مردانه یا تنبلی تخمدان و یا کمبود ویتامین ها؟

برا تیروئید چندوقته دارو مصرف میکنین؟

همون تیروئید عامل ریزش موهاتونه غیر از تیروئید مشکلات هورمونی دیگ ای ندارین مثل بالا بودن هورمون مرد ...

چند ساله مصرف میکنم برا تیروئید ولی گاها از کنترل خارج میشه میزانش...مشکل دیگ ای ندارم تا جایی ک متوجهم...خیلی خسته شدم از ریزش...باور نمیکنم در عرض دوسال تا این خد ریزش داشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ساله مصرف میکنم برا تیروئید ولی گاها از کنترل خارج میشه میزانش...مشکل دیگ ای ندارم تا جایی ک متو ...

تیروییدتون از نوع هاشیموتو هست یعنی ارثی یا ن؟

بعدم وقتی دارو مصرف میکنین قاعدتا باید علائم ریزشتون بهتر بشه.

برا تیروئید اگر میتونی برو‌ دکتر طب سنتی از اون طریق تیروئیدت رو درمان کن.

تا جایی که من شنیدم تو طب سنتی برا تیروئید درمان دائمی وجود داره اما تو طب نوین باید برای همیشه دارو مصرف کنی.

منم چندین ساله ریزش مو دارم که به تازگی متوجه شدم کم کاری تیرویید دارم که میخوام از طریق طب سنتی اقدام کنم.

مورد بعدی اینکه اگر یه ازمایش بدی که سطح ویتامین هاتو چک کنی بد نیست. مثل ویتامین دی و کلسیم و زینک و ب ۱۲ و سلنیوم و آهن و...

و همچنین ازمایش هورمونی ک تمام هورمون هاتو چک کنن

چون ریزش موهایی ک خیلی شدید باشه ک یهو موهارو خالی کنه از بهم ریختن هورمون های بدنه که یکیش همین تیروییده یکیشم بالا بودن هورمون مردانه و بالا بودن پرولاکتین خون و تنبلی تخمدان و... هست

و تا این مشکلات حل نشن ریزش موهاتونم خوب نمیشه 

اما تگ شرایط ازمایش دادن رو نداری

برای موهات از حنا استفاده کن.

حنا و مورد و سدر و تخم مرغ و قهوه و آب پیاز و... رو باهم مخلوط کن و هفته ای یکی دوبار ۲ ساعت قبل از حمام بزار روی سرت بعدش برو بشور.

در دراز مدت ریزش موهارو کم میکنه یا اگر کم نکنه لااقل موهارو ضخیم تر میکنه و رویش مجدد میاره.

بستگی داره به سرت بیفته یا ن اما خب برا خیلیا این ترکیبات جواب میده.