عزیزم من دو سه روز قبل پریودم رفتم سونو دادم بعد نوشته فولیکول ۷ و ۱۰ میلی دارم.در صورتیکه تو اون تایم اصلا فولیکول وجود نداره. بنظرت چرا اینو نوشته؟ روز سوم مریودم باید برم ازمایش بعد جوابشو ببرم دکتر هنوز نرفتم ک از خودش بپرسم
سومین کاربریمه😐خیلی بیجا میکنم تو بحثای سیاسی دخالت کنم😂😂کاربری های قبلم برای سال ۹۷ و ۹۸ بودن بعد اون فقط خواننده خاموش بودم😁. خداجونم به منو همسرم لطف کن و یه بچه سالم صالح عطا کن، الهی آمین (9/5/1404)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حتما داره که نوشته چطور بعضیا تو اون تایم باردارم میشن تازهاون تخمک گذاری و داستاناش اوج فولیکول و ب ...
مرسی که جواب دادی. گفتم نکنه کیست باشن یا تنبلی داشته باشم
سومین کاربریمه😐خیلی بیجا میکنم تو بحثای سیاسی دخالت کنم😂😂کاربری های قبلم برای سال ۹۷ و ۹۸ بودن بعد اون فقط خواننده خاموش بودم😁. خداجونم به منو همسرم لطف کن و یه بچه سالم صالح عطا کن، الهی آمین (9/5/1404)
وقتی کیست میشن ک سایز ۲۴ اینا باشه اینا که معمولیه خواهرزاده ی منم در همین حد بود چند روز مونده به پ ...
خیالم راحت شد ان شاءالله که همینطور باشه.
منم دارم آزمایشات پیش از بارداری انجام میدم دعا کن زودی باردارشم.ان شاءالله خدا به شما هم یه بچه سالم و صالح ببخشه و بعدم اون جنسیتی که دوسداری😍🤲