2777
2789

عزیزم من دو سه روز قبل پریودم رفتم سونو دادم بعد نوشته فولیکول ۷ و ۱۰ میلی دارم.در صورتیکه تو اون تایم اصلا فولیکول وجود نداره. بنظرت چرا اینو نوشته؟ روز سوم مریودم باید برم ازمایش بعد جوابشو ببرم دکتر هنوز نرفتم ک از خودش بپرسم

سومین کاربریمه😐خیلی بیجا میکنم تو بحثای سیاسی دخالت کنم😂😂کاربری های قبلم برای سال ۹۷ و ۹۸ بودن بعد اون فقط خواننده خاموش بودم😁.   خداجونم به منو همسرم لطف کن و یه بچه سالم صالح عطا کن، الهی آمین (9/5/1404) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من دو سه روز قبل پریودم رفتم سونو دادم بعد نوشته فولیکول ۷ و ۱۰ میلی دارم.در صورتیکه تو اون تا ...

حتما داره که نوشته چطور بعضیا تو اون تایم باردارم میشن تازه

اون تخمک گذاری و داستاناش اوج فولیکول و بارداری و این جیزاست نکه بقیه روزا پوچن 

کدوم بی عقلی گفته لترزول برای پسر زایی خوبه ؟؟!!برای من برای تنبلی تخمدان نوشته بودن

برای تنبلی هم هست دیگه تخمک رو بالغ میکنه تخمک بزرگ ۱۸ به بالا مناسب پسرن همین یه ذره احتمال فقط 

حتما داره که نوشته چطور بعضیا تو اون تایم باردارم میشن تازهاون تخمک گذاری و داستاناش اوج فولیکول و ب ...

مرسی که جواب دادی. گفتم نکنه کیست باشن یا تنبلی داشته باشم

سومین کاربریمه😐خیلی بیجا میکنم تو بحثای سیاسی دخالت کنم😂😂کاربری های قبلم برای سال ۹۷ و ۹۸ بودن بعد اون فقط خواننده خاموش بودم😁.   خداجونم به منو همسرم لطف کن و یه بچه سالم صالح عطا کن، الهی آمین (9/5/1404) 

مرسی که جواب دادی. گفتم نکنه کیست باشن یا تنبلی داشته باشم

وقتی کیست میشن ک سایز ۲۴ اینا باشه اینا که معمولیه خواهرزاده ی منم در همین حد بود چند روز مونده به پریودی 

وقتی کیست میشن ک سایز ۲۴ اینا باشه اینا که معمولیه خواهرزاده ی منم در همین حد بود چند روز مونده به پ ...

خیالم راحت شد ان شاءالله که همینطور باشه.

منم دارم آزمایشات پیش از بارداری انجام میدم دعا کن زودی باردارشم.ان شاءالله خدا به شما هم یه بچه سالم و صالح ببخشه و بعدم اون جنسیتی که دوسداری😍🤲