2777
2789

از وقتی قبول شدم هر کی میشنوه با تراز و معدل خوب رفتم دبیری بهم پوزخند میزنه میگه چطور دبیری زدی؟ درصورتی که رشته ای که دبیریشو قبول شدم رتبه و تراز در حد پزشکی تعهدی تیپ 1 میخواست🥹

من تصمیم گرفتم علی رغم علاقه ام به پزشکی انتخاب عاقلانه ای داشته باشم و این برام مهم بود مثلا تا 30 35 سالگی هنوز درگیر دانشگاه نباشم و نزدیک 40 سالگی تازه بتونم دکتر شم 

حالا به نظر شما واقعا دبیری و فرهنگیان اینقدر بی پرستیژه؟ما تو خانواده معلم نداریم ولی واقعا اینقدر تحقیر امیزه نگاه جامعه به معلمی؟ هنوز دانشگاه نرفته افسردگی گرفتم که همه منو به چشم یه ادم شکست خورده و خنگ میبینن

به خدا ناشکری نمیکنم ولی از بس از وقتی نتایج اومد همه گفتن بچه های ما هم قبول میشدن فرهنگیان ولی گفتن بدرد نمیخوره یا ......واقعا داره حالم بهم میخوره

خواهشا صادقانه راهنمایی کنید

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توجه نگن

کی گفته بی پرستیژه😑

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

عزیزم

دیدگاه اطرافیانتون اینجوریه چون نتونستن ب اونجا برسن

فامیلای ماهم ب مامایی ک کل عشق و زندگی منه اه اه و پیف پیف میگفتن

ولی امسال همشون دست ب دعان بچمون همینو بیاره

دبیری خیلیم عالیه خیلییی

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

عزیزم از حسودی اینجوری بهت گفتن انشالله موفق باشی ❤️

واقعا؟

یعنی خیلی آدمو پایین نمیبینن؟

من اینجا دیدم خیلیا همش میگن فرهنگیان از بدترین رشته علوم پزشکی هم بی ارزش تره😭😭

اینقدر غصه دادن بهم که همش میگم نکنه دیگه کسی روم حساب نکنه

پزشکی غیر از رتبه و تراز روحیه مخصوص خودش را هم می خواد.

البته معلمی هم روحیه خاص میطلبه

معلمی سطح پایین نیست. دختر عمه من معلم هنرستان هست و درآمد خیلی خوبی داره ( از کلاس کنکور هنر)

خیلی هم مزایا داره

پزشکی غیر از رتبه و تراز روحیه مخصوص خودش را هم می خواد.البته معلمی هم روحیه خاص میطلبهمعلمی سطح پای ...

من خیلیییی به پزشکی علاقه داشتم

ولی یبار که سال کنکور گذرم به بیمارستان خورد واقعا داشتم بالا میوردم از حجم انرژی منفی اونجا

اگه پزشکی می‌آوردی یا دندون یا دارو که بدون گند زدی بدجوری ضمن اینکه دندون پزشکا از ۲۵ وارد بازار کا ...

من اسمی از دندون نیاوردم دوست عزیز

ضمن اینکه پزشکی تعهدی حدود 10 20 سال طبق شنیده ها تعهد خدمت داره و نمیتونی تخصص هم بگیری

من اسمی از دندون نیاوردم دوست عزیزضمن اینکه پزشکی تعهدی حدود 10 20 سال طبق شنیده ها تعهد خدمت داره و ...

دوست عزیز بدون حتی اگه از شان اجتماعی فاکتور بگیریم ودرنظر نگیریم درآمد یک پزشک عمومی چندین برابر فرهنگیان هست فرهنگیان هم چند سال مناطق محروم باید برن عین پزشکی تعهدی 

واقعیت اینه پزشکی زمین تا آسمون از فرهنگیان بالاتره

متاهل 💞👨‍👩‍👧‍👧مامان دوتا گل پسر

دبیری شغل مطمئنی هست، من قبلا تو حیطه مهندسی کار میکردم الان دبیرم، زندگیم آرامش بیشتری داره نسبت به قبل

دبیری چی قبول شدی؟

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.