2777
2789
عنوان

خداحافظ 💕🤧

159 بازدید | 24 پست

سلام، خوبین؟ ، فکر می‌کنم امروز آخرین روزیه که اینجام 

از فردا دیگه باید شیش صبح پاشم چون به خاطر شروع مدارس ساعت کاریم فرق کرده و نمیتونم دیگه اینجا باشمم، الهه که رفت بنیتا که درست نیست تو هم که اصلا ندیدمت درست خیلییی وقته

اگه هم باشم درحد سلامه و درست نیستم 🥲

خواستم بگم دوستون دارم 💖❤️💕 فعلا تا وقتی که حال همه بهتر باشه 🤧

عشق های من :

@honye_ella‍ به امید دیدار دوباره عزیزم 🤧

@ونگوگ_2910‍ : خیلی دوست دارم، خیلی وقته ندیدمت ولی خداحافظ ❤️‍🩹💖

@دختر_خاکستری‍ : ایشالا موفق باشی ❤️ خیلی خوشحال میشم دوباره باهات حرف بزنم

@maviii2010‍ : ایشالا حالت خوب شه و حال داشته باشی برگردی پیشمون 

و کل شبه های سایت دلم واستون تنگ میشه ❤️‍🩹🤧همه ی دوستایی که داشتم و اونایی که الان دارم، اونایی که باهم گپ زدیم و کل سایت دوستون دارم 💖 به امید دیدار 🫡

عضو رسمی بتمن های سایت ❤️🎀💫   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم برات تنگ میشه ولی امیدوارم هر جا هستی موفق باشی🥹🫂🫂🫂🫂

پروف خودمم🫠 بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️🌙💫 اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

کجایی که دام خونه

اینجام🥲🥲🥲

پروف خودمم🫠 بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️🌙💫 اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

درسته خیلیا رفتن

ولی شاید رفتن واقعا بهتر باشه:)

من که اینجا رو نمیتونم ترک کنم ولی خب منم کمتر میام:)

سلامم عزیزای دلمم🥹

این اولین کامنتمه بعد تعلیقی که خودم خواستم که اونم نتونستم دوریتونو تحمل کنم و کلییی دلتنگتون بودم🫠💕

به راستی که تاب آوردن چقدر زیباست؛اینکه به رغم تمام سختیها همچنان بخندی.

سلامم عزیزای دلمم🥹این اولین کامنتمه بعد تعلیقی که خودم خواستم که اونم نتونستم دوریتونو تحمل کنم و ک ...

سلام ماوییی خوشگلم دلم برات تنگ شده بود

عضو رسمی بتمن های سایت ❤️🎀💫   

هییی دیشب خیلی حرص خوردم

خوابمم میاد نمیتونم بشنومم بمونه میگیی چرا😂🫠🥹🙃

بریم لالا؟🥹

ساعت شش بیدار شدممم عشقم🥲😂

به راستی که تاب آوردن چقدر زیباست؛اینکه به رغم تمام سختیها همچنان بخندی.