2777
2789
عنوان

مادرم

45 بازدید | 2 پست

من قبلاً تبلت داشتم که خواهرم شکوندتش بعد الان مبایل دارم که خواهرم هی برش میداره و به مدت یک ساعت تا نیم ساعت برش میداره و بهم نمیده و نمیگه که داره چیکار میکنه و هر چی تو گوشیم هست تو گوشی خودش هم هست خودش هم گوشی داره ولی نمیدونم چرا این کارو میکنه 

بعد من و مامانم با هم با یه گوشی کار میکنیم که گوشی واسه خودمه سیم کارت واسه مامانم و مامانم گوشی نداره و زیاد اصلا ازش استفاده نمیکنه 

من از رفتار خواهرم بدم اومد بعد بعضی وقتا بهش میگم گوشی رو نبر میبره و حرفمو گوش نمیده (گوشیم رمز نداشت) بعد الان چند روزه که رمز گذاشتم به خاطر همین میخواستم یه ذره احساس خصوصیت کنم نسبت به گوشی و احساس کنم که این واسه خودمه ولی این بار وقتی که من نیستم خواهرم گوشیمو بر میداره و مامانم بدون اجازه من رمزو بهش میگه در صورتی که من نمیخوام رمزو بهش بدم و مامانم میدونه که من نمیخوام رمزو بدم 

خود پدر و مادرم رمزو میدونن 

بعد گفتم اگه رمزو تغییر بدم بهم میگه دلیل بیار چرا اصلا رمز گذاشتی واسه گوشیت و مجبورم میکنن که رمزو بر دارم 

و اگه برنامه ها رو قفل کنم بهم میکن صد در صد تو یه چیزی داری تو اون برنامه ها که قفلشون کردی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید