2777
2789
عنوان

نظرتون چیه??

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 70 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂😂دیوونه

والا بوخودا از دیشب مغزم داره منفجر میشه...تازه حالا ژله های مهمونیشونو من ب عهده گرفتم درس کنم...بخاطره یه سکه ادم چه کارا که نمیکنه

خوبه عزیزم برو بده بهشون. خوشش نیمد نمیپوشه دیگه به نظر من ابی زیرش تکی شیکه!  علی کیپا اینجا ...

شاید شانست بوده بدمزه بود مامان برا ما میاره هردفعه عالیه....یه باردیگه بخر شاید خوب دراومد😁

اگه میخواستی لباس بخری یه لباس عروسکی میخریدی من عاشق اونمدل لباسام😍👗👗🎀🎀

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

بنظر من خیلی شیکه، اگه دختر داشتم حتما براش ازین مدلا میخریدم👌 من که خیلی خوشم اومد.

عزیزم تو هدیه خریدن سطح خودتونو در نظر بگیرید نه اون کسی که میخواید براش هدیه ببرید، شاید اون تریلیاردر باشه! دلیل نمیشه که...

نفس کار شما که وقت و ارزش گذاشتید براشون و با حوصله هدیه خریدید خیلی باارزش‌تره💟

بچه‌ها هم که به قیمت توجه نمیکنن، حتما خوشش میاد از هدیه‌هاتون.

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃
خب شاید اون پوشیده دوست نداره خخ

نه خانوادش ادمای مذهبی هستن...دخترشم ساله بعد ب سن تکلیف میرسه ازاونا نیستن دختر تا 15سالگی باز بگرده نسبت به شرایطشون انتخاب کردن که هم پوشیدس هم بازه

بابا بنده خدا دیگه خریده چرا اینقد تو ذوقش میزنید بخدا امسال برا بچه ها همینا بود 

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
از این مدل واسه بچه های دو سه ساله هم هست .به نظرم خیلی قشنگه

یه زن ۳۰ساله ام بپوشه یه بچه ۹ساله ام بنظرت خوبه خودت برا دخترت میخری؟

من نمیخرم ترجیه میدم لباسی بخرم که برای سن و ساله خودش باشه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)